"Hän ei pitänyt Frozen-elokuvasta." Uskomattomimmat avioeroperusteet listattiin, lue ja hämmästy

24.01.2015 18:15 - Reetta Haverinen

Avioliitto voi tulla tiensä päähän varsin eriskummallisista syisitä. Kumppanin sairaalloinen siivoaminen voi taatusti laittaa liiton koetuskselle, mutta partnerin vääränlainen elokuvamaku tuntuu varsin heppoiselta eroperusteelta.

Avioerot voi johtuvat monista erisyistä: rakkaus hiipuu, pariskunta kasvaa toisistaan erilleen tai elämä saman katon alla ei enää onnistu. Joskus avioparit päätyvät kuitenkin kirjoittamaan eropapereita varsin erikoisistakin syistä.

Huffington Post -lehti laati listan uskomattomimmista eroperusteista, joiden vuoksi pariskunnat ovat päättäneet laittaa pisteen liitolleen. Alle olemme listanneet 7 hämmentävintä tapausta:

1. ''Hän ei pitänyt Frozen-elokuvasta.''

Metro news -lehden mukaan eräs japanilaisnainen erosi miehestään, koska tämä ei pitänyt Disneyn Frozen-animaatiosta. Naisen mukaan hänen miehessään täytyi olla jotain pahasti vialla, koska tämä ei ymmärtänyt elokuvan hienoutta.

2. ''Mieheni tekopenis putosi.''

Venäläismies hankki penikseensä proteesin, jotta hän pystyisi miellyttämään vaimoaan paremmin lakanoiden välissä. Metro newsin mukaan miehen peniksen jatke kuitenkin katkesi erään villin seksihetken päätteeksi. Tragedian jälkeen miehen vaimo päätti hakea avioeroa. Nainen oli saanut tarpeekseen huonosta seksielämästä, jota edes uusi penisproteesi ei olisi voinut enää pelastaa.

3. ''Vaimoni vaati minulta liikaa seksiä.''

Intialaismiehen kerrotaan hakeneen avioeroa vaimostaan, koska tämän seksihalut olivat loputtomat. Nainen vaati miestään nauttimaan lääkkeitä, jotta tämänkin seksuaaliset halut kasvaisivat. Vaimon kerrotaan myös kiristäneen miestään: jos tämä ei suostuisi seksiin tarpeeksi usein, vaimo tyydyttäisi seksuaaliset himonsa muiden miesten kanssa.

4. ''Mieheni oli nimennyt minut puhelimeensa yhdysvaltalaisen vankilan mukaan.''

Al Arabiya newsin mukaan arabialaisnainen päätti hakea avioeroa, koska hän sai selville, että hänen miehensä oli nimennyt hänet puhelimeensa Guantatanamoksi. Guantanamo on pahamaineinen Amerikassa sijaitseva sotavankila. Mies perusteli, että hän halusi ainoastaan suojella yksityisyyttään. Hän ei tahtonut, että kaikki ympärillä olevat näkevät, milloin hänen vaimonsa soittaa.

Ajatteliko mies, että puhelinsoitto vankilasta saisi työkaverit vähemmän hämilleen, kuin kilautus vaimolta?

5. ''Vaimoni adoptoi 550 kissaa.''

Times of Israel -lehti kertoo erään miehen eronneen vaimostaan, koska tämä toi avioparin yhteiseen kotiin sadoittain kissoja. Kissoja tuntui olevan kaikkialla, eivätkä aviomiehen hermot enää kestäneet.

6. ''Hän siivosi liikaa.''

Reutersin mukaan saksalaisnainen päätti laittaa pisteen omalle 15 vuotta kestäneelle liitolleen, koska hän ei jaksanut miehensä jatkuvaa paikkojen puunaamista. Jatkuva siivoaminen alkoi pikkuhiljaa kiristää naisen pinnaa, mutta lopullisesti naisen mitta tuli täyteen, kun hänen miehensä kaatoi yhden heidän yhteisen kotinsa seinistä. Miehen mukaan seinä oli liian likainen.

7. ''Vaimoni suuteli hevosta.''

Emirates 24/7 Newsin mukaan mies, joka näki sosiaalisessa mediassa kuvan vaimostaan suutelemassa hevosta, hermostui asiasta pahemman kerran. Vaimo ei voinut ymmärtää miehen reaktiota, eikä hänellä ollut omasta mielestä mitään anteeksipyydettävää. Mies kuitenkin tulkitsi asian siten, että hänen vaimonsa on pettänyt häntä.

Lähde: Huffington Post

Kilpailut

Uusimmat