Helppoa kuin heinänteko - 5 flirttivinkkiä, jotka purevat mieheen kuin mieheen

24.05.2015 14:15 - Reetta Haverinen

Olipa tavoitteenasi hurmata söpö baarimikko tai työpaikan adonis, niin näillä vinkeillä jäät taatusti positiivisella tavalla miesten mieleen.

Keskustelun avaaminen komean miehen kanssa on varsin haasteellista, varsinkin jos tarkoituksena on laittaa peliin pienitä flirttiä ja tehdä adonikseen hyvä vaikutus. Varsinkin, jos mies on ennestään tuntematon, on hiljaisuuden rikkominen entistä vaikeampaa.

YourTango-sivusto on kerännyt yhteen viisi takuuvarmaa vinkkiä, joilla on helppoa lähestyä niin tuntematonta kiharapäätä lähikaupan kassajonossa kuin söpöä heppua kaverin grillbileissäkin. Testaa ja totea - nämä vinkit todellakin toimivat!

1. Heitä negatiivinen/positiivinen kommentti jostain, mistä hänkin on taatusti samaa mieltä

Lohkaise naseva kommentti esimerkiksi inhottavasta tihkusateesta tai kehu bileiden herkullisia tarjoiluja. Juttu lähtee luistamaa huomaamatta kun olette ''samalla puolella'' jonkin asian suhteen. Jos uskallat, heitä huumoria peliin ja katso, natsaako huumorintajunne yksiin.

2. Kehu hänen paitaansa

Jos luulit, etteivät miehet välitä kommenteista, jotka koskevat heidän vaatteitaan, olet pahasti väärässä. Kun esität kohteliaisuuden esimerkiksi komistuksen paidasta tai kivan näköisistä kengistä, saat taatusti hymyn karehtimaan hänen huulillaan. Jotta keskustelu jatkuisi, kysy, mistä hän on esimerkiksi upean vaatteensa hankkinut.

3. Katso silmiin ja hymyile

Kun keskustelet mukavan miehen kanssa, katso häntä silmiin. Osoita, että olet kiinnostunut hänen sanomisistaan. Muista myös hymyillä. Ja mikä tärkeintä, suoraan hänelle. Älä käännä katsettasi kattoa tai lattiaa kohti, kun suusi kaartuu hymyyn.

4. Älä kilpaile hänen tarinoidensa kanssa

Jos mies on juuri kertonut käyneensä upealla Thaimaan lomalla, älä lyttää hänen kertomustaan tokaisemalla, että olet kiertänyt itse koko itä-Aasian ristiin rastiin. Pidä omat kokemuksesi, olivatpa ne miten mielettömiä hyvänsä, vielä omana tietonasi. Sen sijaan kysy mieheltä jotain kiinnostavaa, joka liittyy jollain tapaa hänen juuri kertomaansa tarinaan.

5. Älä esitä vaikeasti tavoiteltavaa

Jos olette jo ehtineet vaihtaa numeroita, lähetä miehelle viestiä vaikka heti, jos sinusta siltä tuntuu. Ei ole kiveen kirjoitettua, että miehen tulee aina tekstata ensin. Yleensä miehet pitävät siitä, että nainen on itsevarma ja uskaltaa tehdä aloitteen. Älä siis noudata turhia ''deittailusääntöjä'', jotka eivät ole ainoastaan vanhanaikaisia vaan myös tavattoman tylsiä.

Lähde: YourTango

Lue myös: "Älä tuijota, tarjoa drinkit myös naisen ystäville" - mies, näillä vinkeillä flirttailu onnistuu

Kilpailut

Uusimmat