Kuva: Fotolia

Horoskooppimerkkien seksikkäimmät piirteet listattiin: Mikä sinussa vetää puoleensa?

13.11.2015 10:45 - Senja Rapila

Onko sinussa seksikkäintä itsevarmuus, kunnianhimo vai viisaus? Tähtimerkit osaavat kertoa sen sinulle.

Erilaiset horoskooppimerkit viehättävät erilaisia persoonia luokseen, sillä jokaisesta merkistä löytyy yksi seksikäs pääpiirre. Jos sinä olet ihastunut korviasi myöten ihmiseen, jonka horoskoopin tiedät, on hyvä myös tietää millaiseen soppaan olet todella lusikkasi pistänyt.

Oinas 21.3. - 20.4. Intohimo

Oinas on itsenäinen ja impulsiivinen persoona. Oinas vaatii elämältään jatkuvaa liikettä, ja he yleensä varmistavatkin räiskyvällä luonteellaan, ettei heitä voi kuin ihailla, vaikka he lähtisivätkin luotasi pois.

Intohimo ja impulsiivisuus - vaikka he vain kävisivät nopeasti elämässä - päihdyttävät nopeasti. Oinaan himoille ja seikkailuille altistuu myös todella nopeasti, ja siinä tilanteessa ei auta muu kuin ottaa lähimmästä tukipylväästä tukea. Jos olet kuitenkin tervetullut vakituisesti oinaan elämään, on sinun tehtävänäsi pitää kiinni.

Härkä 21.4 - 20.5. Menestys

Onko mitään seksikkäämpää kuin nainen tai mies, joka tietää kuinka tehdä työt määrätietoisesti ja kunnianhimoisesti? Härän määrätietoisuuden vuoksi heistä tuleekin yleensä erilaisia johtohahmoja elämänsä jokaisella osa-alueella.

Jos deittailet härkää, hän tulee kestitsemään sinua hyvin. Härkä-horoskooppimerkin edustajat ovat nimittäin todella hyviä isäntiä sekä emäntiä, ja rakastavat hemmotella rakkaimpiaan. He täyttävät ympäristönsä kauniilla asioilla ja pitävät huolen siitä, että sinä olet yksi niistä.

Kaksoset 21.5. - 21.6. Viisaus

Jos kaipaat sujuvaa keskustelua, etsi käsiisi kaksoset-horoskooppimerkin edustaja. Ihmiset rakastavat kuunnella kun tämän horoskooppimerkin edustajat puhuvat, ja kertovat erilaisia tarinoita elämästään.

Kaiken tämän charmin takana on kuitenkin huono puoli: kaksoset ovat todella kärkkäitä sanoissaan, mutta pyytävät kyllä anteeksi sillä sekunnilla, kun huomaavat sinun loukkaantuneen sanoista.

Tämä horoskooppimerkki hurmaa kevytmielisyydellään, mutta tämän horoskooppimerkin edustajat voivat lähteä luotasi ilman minkäänlaista varoitusta. Mielessäsi pyöriikin aina ajatus siitä, että milloin sinä tulet olemaan vain yksi heidän seuraavista tarinoistaan.

Rapu 22.6. - 22.7. Ennalta-arvaamaton

Rapu-horoskooppimerkin edustajan kanssa et koskaan voi tietää, mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Rapu hyppii erilaisten luonteenpiirteiden rajamailla: itsenäisestä takertuvaan ja pehmeästä kovaan. Voit eksyä suhteeseen tämän merkin edustajan kanssa siksi, että olet viehättynyt suhteen villeydestä.

Ravun vapaasieluinen luonne ei tule kuitenkaan ilman huonoja puolia - tässä tilanteessa se on päättämättömyys. Hänestä irti päästäminen on vähintään yhtä vaikeaa kuin hänen rakastamisensa.

Leijona 23.7. - 22.8. Charmi

Leijona on ihminen, joka saa sinut mukaansa baarista ilman suostuttelua. Jos et ole vielä koskaan tavannut tämän horoskoopin edustajia, tässä pieni varoituksen sana: hänen charminsa vie housusi jalastasi ennenkuin huomaatkaan.

Tämän horoskoopin edustajat hohkaavat energiaa sekä lämpöä. He ovat luonnollisia ihmissuhdemagneetteja. Jos leijonan ego kasvaa liian suureksi, hän jää helposti huomion addiktioloukkuun.

Neitsyt 23.8. - 22.9. Älykkyys

Jos pidät älykkäistä ihmisistä, etsi itsellesi neitsyt-horoskooppimerkin edustaja. Oli se sitten kadulla tai sängyssä, neitsyet ratkaisevat kaikki ongelmat helposti. He tekevät sinuun vaikutuksen älykkäillä kertomuksillaan ja taidoillaan.

Neitsyet kohtaavat ongelmat silmästä silmään, joten jos pääset todistamaan tilaisuutta jossa he käyvät ongelmien kimppuun, voi se olla todella seksikästä katsottavaa. He ovat myös todella määrätietoisia, ja houkuttelevat muut helposti mukaan peleihinsä.

Neitsyt-horoskooppimerkkiset eivät pelkää haasteita, ja he ovat todella lojaaleja: he taistelevat rakkaidensa puolesta viimeiseen asti.

Vaaka 23.9. - 23.10. Herkkyys

Jos haluat jonkun, joka ymmärtää sielusi suuria kysymyksiä ja tasoja, voi herkkä vaaka olla sinulle oikea valinta. Tämän merkin alla syntyneet henkilöt ovat yleisesti todella herkkiä, ja he ottavat oman aikansa tutustuaakseen sinuun kunnolla - vaikka sinusta tuntuisikin siltä, että olisit antanut itsestäsi jo kaiken. Vaa'at tapaavat myös antaa rakastajilleen pyörryttävän olon välittömästi, kun he poistuvat rakennuksesta.

Vaa'at eivät ole tyrkkyjä tai halua työntää suhdetta väkisin eteenpäin, joten jos etsit henkilöä, joka ottaisi tilanteesta kontrollin, älä luota vaakaan tässä asiassa. 

Tämä ei tarkoita sitä, etteikö vaaka olisi tukenasi, kun tarvitset tukea: he ovat paikalla, kun olet valmis väittelemään filosofisista sekä emotionaalisista ongelmista. Se hetki, kun tunnet olosi tarpeeksi vahvaksi väittääksesi heille vastaan, on yleensä hetki, kun he todistavat sanomasi vääräksi.

Skorpioni 24.10 - 22.11. Salaperäisyys

Skorpionit voivat olla todella synkkiä. Tämän horoskooppimerkin edustajat voivat tuhota sinut ja tunteesi yhtä nopeasti kun he voivat hurmata sinut. He ovat täydellisiä kumppaneita ihmisille, jotka etsivät parisuhteesta hieman enemmän haastetta. Skorpionin kanssa eläminen on houkuttelevaa, sillä jos se toimii, se on aivan mahtavaa.

Kuten muutkin ihmiset, joilla on pimeä puoli, myös skorpioni vetää sinut mukaansa tunteenpurkauksiinsa - sekä draamoihinsa - kuin tornado. Tämä pyöritys voi olla hetken huumaavaa, mutta voit jossain vaiheessa huomata pelkääväsi ihmistä, jota rakastat.

Jousimies 23.11. - 22.12. Kiltteys

Jos viehätyt kilteistä ja kohteliaista ihmisistä, löydät itsellesi jousimiehen. Tämän horoskoopin alla syntyneet ihmiset hukuttavat sinut huomioonsa ja rakkauteensa, eivätkä he pelkää kertoa tunteitaan ja ajatuksiaan sinulle. Samaan aikaan jousimiehet tapaavat uskoutua monelle ihmiselle samanaikaisesti, joten sinun pitää siis tottua jousimiehen jakamiseen.

Jousimiehen pimeä puoli pitää sinut kuitenkin jatkuvasti varpaillasi, ja haastaa sinut: jos valehtelet jousimiehelle, voit odottaa useiden siltojen kaatuvan välillänne. Jousimiehet etsivät matkallaan rehellisyyttä, eivätkä uusia valheita.

Kauris 22.12. - 19.1. Hiljaisuus

Jos etsit rauhallista, hiljaista kumppania, tulet löytämään itsellesi kauriin. Kauris-horoskooppimerkin edustajat ovat todella peräänantamattomia, eivätkä he avaudu helposti. Tämä hiljaisuus on kuitenkin seksikästä, koska kuka nyt ei rakastaisi pientä salaperäisyyttä?

Kauris-horoskooppimerkin edustajat ovat todella intohimoisia, kun he lähtevät havittelemaan jotain rakastamaansa. Tämän intohimoisen rakkauden toinen puoli on kuitenkin puhdas viha, joten ole varovainen.

Vesimies 20.1. -19.2. Omituisuus

Vesimiehet ovat melkoisen charmikkaita, vaikka he eivät sitä itse tajuaisikaan. He eivät ole välttämättä sulavasanaisia ja -käytöksisiä; he ovat yleensä täysin vastakohtia siitä. Vesimiehet yleensä toivovat olevansa erilaisia, mutta he ovat kaikista kauneimmillaan silloin, kun he eivät yritä olla mitään muuta.

Heidän pienet maneerinsa, tapansa sekä uniikit asiansa viehättävät sinua. Vesimiehillä on täysin erilainen tapa katsoa maailmaa, ja ihmisiä keitä he rakastavat.

Kalat 20.2. - 20.3. Joustavuus

Oli se sitten suunnitelmissa tai lakanoissa, kalat ovat joustavia rakastajia asiassa kuin asiassa. Kalat ovat tunnettuja siitä, että he ovat todella tunnerikkaita, elleivät jopa hieman naiivejakin. Älä kuitenkaan sekoita heidän naiiviuuttaan viattomuuteen: kaloilla on vanhat sielut, eikä heidän viisauttaan tule aliarvioida. Jos he tuntevat olonsa uhatuiksi, he käyvät kyllä vastaiskuun.

Vaikka kalat ovat mielellään taka-alalla, he eivät anna ihmisten kävellä ylitseen. He saattavat seurata sinua, mutta eivät anna sinun astua päälleen.


Lue myös: Oletko intohimoinen, kiltti vai mustasukkainen kumppani? Rakkaushoroskooppisi kertoo sen sinulle

Lähde: Elite Daily

Kilpailut

Uusimmat