Kuva: Fotolia

Ihmiset avautuivat salasuhteistaan: "Saatoimme livahtaa toimiston komeroon"

02.02.2017 16:45 - Erica Alaluusua

Salasuhteisiin avautuneille ihmisille päätös on saattanut olla joko elämän paras, tai suurinta kipua aiheuttanut. Nyt he kertovat kokemuksistaan omin sanoin.

Reddit-sivustolla käsitellään usein nimimerkin takaa vaikeampiakin asioita. Tällä kertaa ääneen pääsivät ihmiset, jotka omasivat kokemuksia salasuhteista. Alta voit lukea muutamia tarinoita aiheeseen liittyen. 

"Ero oli yksi elämäni parhaista"

Kun tapasimme, olin 19 ja hän 32-vuotias. Työskentelimme samalla alalla, mutta eri yrityksissä. Tunsin häneen vetoa heti ensisilmäyksellä. Kun juttelimme ensimmäistä kertaa, hän punastui hiusrajaansa myöten. Tässä vaiheessa hän oli ollut naimisissa 12 vuotta.

Kaksi vuotta myöhemmin aloitimme suhteen. Olin epätoivoisen rakastanut. Kukaan ei osannut epäillä mitään, olin merkittävästi nuorempi ja hän siisti ja asiallinen. Kävin heidän kanssaan jopa perhelomilla. Hän hoki jatkuvasti eroavansa, jonka jälkeen olisimme yhdessä. Eron virallistuttua meni kuukausi, kun hän jätti myös minut. Olimme olleet ”yhdessä” neljä vuotta.

Ero oli yksi elämäni parhaista. Kun päätin jättämisen myötä muuttaa muualle, hän järjesti minulle läksiäiset. Kun muut poistuivat juhlista, harrastimme seksiä. En ole koskaan aiemmin tai tämän jälkeen kokenut vastaavaa, se oli mahtavaa. Rakastan häntä yhä ja pidän häntä yhtenä elämäni rakkauksista. Pidämme yhä satunnaisesti yhteyttä”, kertoo nimimerkki scoonbug.

"Kaksi viikkoa myöhemmin hän oli jälleen kihloissa"

"Olin toinen mies, koska halusin ex-morsiameni takaisin. Tulin jouluksi kotikaupunkiini, kun erostamme oli mennyt kolme tai neljä kuukautta. Toisin kuin minä, hän halusi meidän pysyvän ystävinä. Hän vakuutti, että meidän tulisi puhua väleistämme ja saada jutullemme lopullinen päätös.

Suostuin tulemaan hänen kotiinsa, jossa puhuimme useamman tunnin asiallisesti. Kun sain selville hänen olevan kihloissa, kävi mielessäni mahdollisuus seksistä hänen kanssaan. Hän kertoi, kuinka hänen kihlattunsa oli harvoin kotona ja vietti enemmän aikaa videopelin parissa kuin hänen seurassaan. Harrastimme seksiä 30 minuuttia myöhemmin.

Menin hänen luokseen myös uuden vuoden aattona. Lopulta hän erosi kihlatustaan, jotta voisimme aloittaa etäsuhteen. Puolitoista kuukautta myöhemmin erosimme, ja kaksi viikkoa myöhemmin hän oli jälleen kihloissa, kolmannen miehen kanssa", nimimerkki TooBadFucker paljastaa.

"Ystävyys paransi itseluottamustani"

"Olin onnettomassa ja epäterveessä suhteessa, jossa jokainen yritykseni erota murjoi itsetuntoni pirstaleiksi. Henkilö, jonka kanssa petin, oli tuttavani, joka sai minut tuntemaan itseni paremmaksi. Meistä tuli ystäviä ja ystävyytemme paransi itseluottamustani. Sain ensimmäistä kertaa vuosiin positiivista huomiota, mutten edennyt ystävyyttä pidemmälle.

Silloinen kumppanini ei pitänyt ystävyydestämme, ja oli erittäin mustasukkainen. Hän alkoi väittää muille ystävillemme minun pettävän häntä, ja esiintyi itse uhrina. Aloin jälleen tuntea itseni arvottomaksi muiden vieraantuessa minusta, ja ajauduin jälleen olemaan riippuvainen kumppanistani.

Tulin pisteeseen, jossa kaikki olettivat minun pettävän, ja kumppanini kohteli minua huonosti. Totesin, että miksen pettäisi?

Olen varma, että ystäväni tiesi asemani, ja tarjosi minulle lohtua. Suhde antoi minulle luottamusta lähteä epäterveestä liitostani. En ole ylpeä tapahtumista, enkä enää koskaan anna itseni päätyä tuohon tilanteeseen uudelleen", nimimerkki trashbinny kertoo.

"Etsin tukea suhteen ulkopuolelta"

"Parisuhteeni oli edennyt vakavammaksi, kun kumppanini itsetuhoisuus oli tullut ilmi. Pelkäsin hänen tappavan itsensä, mikäli eroaisimme. Niinpä siedin suhteessamme vakavia vikoja, kuten huutoa ja väkivaltaa.

En uskaltanut ottaa ongelmiamme esille, tai saanut häneltä tarpeeksi tukea. Sen sijaan, että olisin ollut mies, ja selvittänyt asiat, etsin tukea suhteemme ulkopuolelta.

Mitään puhumista kummempaa ei tapahtunut, joten ajattelin sen olevan hyväksyttävää. Viestit olivat välillä seksuaalisia, mutta eivät koskaan sisältäneet kuvia.

Kolme kuukautta myöhemmin selvitimme ongelmamme tyttöystäväni kanssa. Katkaisin kaikki yhteyteni viestittelykumppaniini, ja vasta vuosi tapahtuneesta jäin kiinni viesteistäni. Halusin olla kunniallinen, joten luimme hänen kanssaan yhdessä jokaisen viestini. Se oli sekä minun, että hänen elämänsä kamalin päivä. Oli musertavaa nähdä hänen kärsivän.

Lopulta hän antoi minulle anteeksi. En ansaitse häntä. Pysyn hänen vierellään vain itsekkäästä halustani yhteiseen elämään hänen kanssaan. En voi lakata ajattelemasta kuinka kamalaa tämä oli", nimimerkki throwawayPMME_REGRET avautuu kokemuksestaan.

"Valitsin pitkän kotimatkan puhuakseni hänen kanssaan"

"Suhteemme alkoi, kun menimme yhdessä työmatkalle. Tulimme todella hyvin toimeen, ja viimeisenä iltana makasimme yhdessä hotellin sängyssä jutellen. Tämän jälkeen aloimme soitella ja viestitellä jatkuvasti. Tunti viestittä oli epätavallista.

Olimme fyysisesti yhteydessä muutaman kerran, yhteisen ajan ja yksityisyyden löytäminen oli haastavaa. Saatoimme livahtaa toimiston komeroon tai odottaa muiden lähtemistä.

Hän kuitenkin päätyi muuttamaan miehensä kanssa toiselle puolelle maata, mutta jatkoimme yhteydenpitoa. Valitsin jopa pidemmän kotimatkan puhuakseni hänen kanssaan. Puhuimme puhelimessa aina kun ehdimme, ja muutoin viestittelimme.

Olin hurmioitunut saadessani selville, että työpaikkani halusi minut samaan paikkaan hänen kanssaan. Saatuaan tietää, hän kuitenkin muuttui etäiseksi ja halusi lopettaa yhteydenpidon. Nyt hän on eronnut miehestään ja kanssani töissä samassa rakennuksessa. On kivuliasta tietää, ettei hän tunne enää samoin", nimimerkki Psychmega kirjoittaa.

Lue myös: Henkinen pettäminen satuttaa enemmän kuin fyysinen - tunnista merkit ajoissa

Lue myös: Suhde työpaikalla? Pohdi kaksi kertaa ennen hyppäämistä tunteiden vietäväksi

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat