Ikä on vain numero! 5 erinomaista syytä rakastua vanhempaan mieheen

16.06.2014 11:25 - Senni Loikala

On olemassa perusteluita, miksi rakastuminen vanhempaan mieheen kannattaa.

"Ikä on vain numero", monet sanovat. Usein sananparren merkitys pitääkin paikkansa. Oletko samaa mieltä alla olevien väitteiden kanssa siitä, miksi kannattaa rakastua vanhempaan mieheen?

Vanhemmalla miehellä on elämänkokemusta

Rakastumalla vanhempaan mieheen voit päästä oppimaan häneltä asioita, joista ei nuoremmilla kaksilahkeisilla välttämättä ole vielä tietoakaan. Tiesipä hän kaiken veneilystä tai olipa hän oppinut vaalimaan läheisyyttä kariutuneen avioliiton jälkeen, on kumppanin elämänkokemus monesti eduksi suhteelle.

Vanhemmassa miehessä on kypsyyttä

Monesti ajatellaan, että miehet kypsyvät naisia hitaammin. Näin ollen itseään vanhempi mies on luonnollinen valinta naiselle, etenkin mikäli tahdot jo asettua aloillesi.

Vanhempaan mieheen saa luotua aidon rakkaussuhteen

Psykoterapeutti Tina B. Tessinan mukaan asenteet suuria ikäeroja kohtaan ovat muuttuneet, eikä rakastuneita enää katsota kieroon. Tessina huomauttaa, että monille naisille emotionaalinen yhteys kumppaniin on tärkeämpää kuin tämän ikä tai fyysiset ominaisuudet.

Vanhemman miehen kanssa seksi on parempaa

Nuorten miesten eduksi makuuhuoneen puolella voidaan monesti laskea kestävyyden, mutta seksi vanhemman miehen kanssa päihittää usein nuorempien sällien taidot pedissä.

Vanhemmalla miehellä on ura raiteillaan

Mikäli aloitat suhteen vanhemman miehen kanssa, on hänellä todennäköisesti jo vakiintunut ura. Usein sen alkuvaiheissa painetaan toisinaan liiankin lujalla tahdilla, ja parisuhde voi jäädä jalkoihin. Myöhemmin perhe-elämästä tulee monille aidosti sydämenasia.

Uutisoimme aiemmin, miten lisätä läheisyyttä parisuhteessa. Pääset juttuun tästä.

Lähde: The Stir

Kilpailut

Uusimmat