Kämppiksen seksielämä ja pullistuneet maitopurkit: 10 asiaa, joita et taatusti ikävöi kimppakämpistä

02.02.2014 20:45 - Senni Loikala

Monet tietävät, että elo kimppakämpässä saa välillä hampaat kiristymään. Voice listasi asioita, joita et varmasti kaipaa nuoruusvuosiesi jaetuista asunnoista.

Kämppäkavereista jää monille pitkäaikaisia ystävyyssuhteita, ja yhteiseloa saatetaan muistella vielä vanhana. Arkeen toisten asukkaiden kanssa kuuluu kuitenkin kommervenkkejä, joita tuskin kukaan jää kaipaamaan. Voice listasi näistä kymmenen esimerkkiä.

Pilaantuneet yllätykset jääkaapissa

Saatoitte kämppäkavereiden kanssa päättää, että kullakin on omat hyllynsä jääkaapissa. Järjestelystä huolimatta jääkaapista saattoi löytyä päiväyksensä aikoja sitten ohittaneita jogurtteja, sulatejuustoja ja pullistuneita maitopurkkeja.

Lisäksi kimppakämpissä jääkaapin siivous oli monesti harvinaisempi toimenpide kuin omassa asunnossa. Kukaan tuskin ikävöi löyhähdystä, joka pistää nenään toisilleen tuntemattomien ihmisten jakamaa jääkaappia avatessa.

Siivousintoilijan ja sottapytyn yhteentörmääminen

Usein kimppakämpän katon alle päätyy ihmisiä, joilla on erilaiset siivoustottumukset. Yksi tiskaa joka päivä, kun taas toinen jättää aamiaskipponsa likaiseksi päivien ajaksi. Harvalla on ikävä kämppäkaverin pyyntöä roskien viemisestä tai imuroimisesta. Puolestaan siistiä ympäristöä arvostavilla ihmisillä tuskin on myöskään ikävä asukasta, joka imuroi vain oman huoneensa kerran kuussa.

Yksi asia yhdistää usein kaikkia kimppakämpässä asuvia: lattiakaivoon kerääntyneet hiukset siivotaan vain pakon edessä. Kukaan tuskin ikävöi suihkuhetkiä, joiden aikana tummat kiehkurat lattiakaivon päällä pistivät silmään.

Tyttö- ja poikaystävät viikonloppuvieraina

Kämppäkavereiden paremmat puoliskot tulevat usein pariksi päiväksi kerrallaan kylään. Vaikka he olisivat kuinka mukavia, saattavat säännölliset yökyläilyt tuntua monista hieman rasittavilta. Harva ikävöi viikonloppuja, joiden aikana saattoi törmätä yhdessä suihkuun matkaavaan pariskuntaan.

Lainassa olevat leffat

Voi olla, että lainasitte tavaroita kämppäkavereiden kanssa toisillenne. Kimppakämpissä erityisesti elokuvat lähtevät usein naapurihuoneeseen katseltaviksi. Monesti lainattuja tavaroita ei kuitenkaan saa takaisin vielä viikonkaan kuluttua. Kukaan tuskin ikävöi tavaroidensa takaisin pyytämistä kämppikseltä.

Jatkot naapurihuoneessa

Monet saattavat muistaa kimppakämppä-ajoiltaan öitä, jolloin kämppäkaveri oli ollut juhlimassa ja kotiutunut huoneeseensa aamuyöllä. Ikävimmässä tapauksessa mukana on saattanut olla jatkoille lähtenyt porukka, joka on pitänyt seinänaapurit taatusti hereillä. 

Harvoilla myöskään on ikävä seinän takaa kuuluvaa hiljaista sängyn jyskettä, kun kämppäkaveri harrastaa seksiä. Toisaalta myös seksin harrastaminen kimppakämppä-aikojen jälkeen on helpompaa, koska ei tarvitse huolehtia äänten kuuluvuudesta kavereiden korviin.

Vedellä laimennettu tiskiaine

Tiskiaine, leivinpaperi ja wc-paperi kuuluvat tuotteisiin, joita kämppäkaverit usein käyttävät yhteisesti. Saatat muistaa tilanteita, jolloin juuri sinä ostit peräkkäin useita pulloja tiskiainetta ja jälleen se oli loppumaisillaan. Toivoit kämppäkaverisi ymmärtävän tuoda kaupasta uuden tilalle, mutta turhaan.

Yhteisten tuotteiden ostaminen tasavertaisesti on onneksi usein ongelmana vain kämppäkavereiden kanssa, sillä esimerkiksi omalle kumppanilleen on helpompi iskeä kauppalista käteen.

Sosiaalinen kämppäkaveri pitkän päivän jälkeen

Kun kämppäkaverit asuvat saman katon alla, on luonnollista, että jokaisella on oma vuorokausirytminsä ja vireystasonsa. Kun kämppäkaveri tahtoi lörpötellä kuulumisia, et välttämättä itse ollut juttutuulella esimerkiksi heti koulusta tai töistä kotiuduttuasi.

Haisevan kylpyhuoneen jakaminen

Kukaan tuskin ikävöi hetkeä, kun on käynyt asioillaan jättäen taakseen haisevan kylpyhuoneen, ja juuri silloin kämppäkaveri päättää käydä vessassa. Vaikka tilanteen kuuluisi olla luonnollinen, jokainen kenelle on näin käynyt, muistaa varmasti kironneensa hetken mielessään.

Tyhjä huone lempeilijöille

Jotkut kimppakämpässä asuneista tietää, että huoneen ovi olisi ollut viisampaa lukita reissujen ajaksi. Tyhjän huoneen hyötykäyttö on saattanut paljastua joillekin esimerkiksi lattialla olevan, auki revityn kondomipakkauksen muodossa.

Aika muuttaa pois, mutta missä osa tavaroista?

Kukaan tuskin ikävöi tilannetta, jossa omia tavaroita on kadonnut kimppakämpästä jäljettömiin. Olet saattanut kysyä kämppäkaveriltasi, olisiko häneltä mennyt vahingossa rikki tunnearvoltaan tärkeä lasisi tai minne onkaan hävinnyt osa aterimistasi? Tavaroiden katoamisen suhteen saatat muistaa kimppakämpän kuin pesukoneena, joka mysteerisesti syö sukkia pesun aikana.

Uutisoimme aiemmin vinkeistä, jotka tuovat piristystä tylsiin koti-iltoihin. Pääset lukemaan lisää aiheesta täältä.

Kilpailut

Uusimmat