Katsekontakti tekee sinusta viehättävämmän - mielenkiintoiset faktat flirttailemisesta

07.04.2014 20:15 - Reija Saarinen

Flirttailu piristää mieltä ja saattaa parhaimmillaan johtaa jopa pysyvään suhteeseen. Tähänkin jaloon taitoon liittyy kuitenkin faktoja, joita moni ei ehkä ole tullut ajatelleeksi.

Flirttailu on hauskaa puuhaa, joka myös piristää mieltä. Parhaimmillaan se voi johtaa jopa uuteen parisuhteeseen. Flirttailuun liittyy myös monia faktoja, joita moni ei ole ehkä tullut ajatelleeksi.

1. On olemassa viidenlaisia flirttailutyylejä

Tutkimuksen mukaan on olemassa viidenlaista flirttailua. Tyypit ovat perinteinen, fyysinen, vilpitön, leikkisä ja kohtelias. Tutkijoiden mukaan 25 prosenttia flirttailijoista kuuluu leikkisään luokkaan.

2. Katsekontakti tekee sinusta viehättävämmän

Katsekontakti on paitsi selkeä viesti siitä, että olet kiinnostunut myös tekee sinusta viehättävämmän. Tutkijoiden mukaan kahden minuutin tiivis katsekontakti tuntemattoman ihmisen kanssa saattaa johtaa hyvinkin kiihkeisiin tunteisiin.

3. Vaikeasti tavoiteltavuus kannattaa

Tutkijoiden mukaan vaikeasti tavoiteltavan esittäminen kannattaa. Tämä johtunee siitä, että yleensä ihmiset haluavat juuri sitä, mitä he eivät voi saada.

4. Miehille iällä ei ole väliä

83 prosenttia miehistä ei välitä siitä, minkä ikäinen flirttaileva nainen on.

5. Puheella on suuri vaikutus

Naisilla on taipumusta manipuloida omaa ääntään. Naisilla on nimittäin tapana puhua sujuvasti ja nopeasti silloin, kun he ovat kiinnostuneet juttukaveristaan. Jos taas juttukumppani ei kiinnosta, muuttuu naisen puhe epäröiväksi ja hankalaksi.

6. Pään asennolla on merkitystä

Tutkimuksen mukaan ihminen on houkuttelevimmillaan silloin, kun pää on kääntyneenä eteenpäin, hieman ylöspäin nostettuna. Tämä nimittäin nostaa esiin naisellisuuden ja miehillä maskuliinisuuden.

7. Punaisella on suuren suuri vaikutus

Valitsetpa sitten punaisen huulipunan tai punaisen mekon, annat itsestäsi itsevarman ja seksuaalisen kuvan.

8. Suoruus on valttia

Miehet haluavat naisen, joka on suorasukainen. Ei nimittäin ole mitään seksikkäämpää kuin se, että nainen tietää mitä haluaa.

9. Flirttailu tekee hyvää

Yllättävää kyllä, flirttailu tekee hyvää myös terveydelle. Ihmisillä jotka flirttailevat säännöllisesti, on korkeampi valkosolujen määrä. Käytännössä he ovat siis hyvin terveitä.

Aiemmin olemme uutisoineet vinkeistä, joiden avulla jokainen voi flirttailla kuten ammattilainen. Jutun löydät täältä.

Lähde: Your Tango

Kilpailut

Uusimmat