Kauheimmat treffikokemukset koottiin yhteen - lue ja naura

28.08.2013 22:15 - Rea Tallgren

Single Dad Laughing -blogia pitävä Dan Pearce kysyi lukijoiltaan heidän huonoimpia kokemuksiaan treffeiltä. Miehen saamat vastaukset ovat käsittämättömän hauskoja - ja osa jopa karmivia.

Luuletko sinä olleesi joskus maailman huonoimmilla treffeillä? Saatat muuttaa mielesi, kun kuulet, millaisia kokemuksia Single Dad Laughing -blogin lukijoilla on ollut.

"Mies kertoi treffeillä, että hänen harrastuksensa on valokuvata kuolleita eläimiä."

"Odotimme teatterin aulassa, että pääsisimme katsomaan näytöstä deittini kanssa. Odotellessamme kuulin, kun hän sopi treffeistä jonkun toisen kanssa."

"Minulla on asunto vanhempieni tiluksilla, sanoi deittini. Oikeasti hän asui vanhempiensa ajotiellä autossa."

"Kysyin mieheltä, oliko hän ikinä tehnyt mitään laitonta. Hän sanoi varastaneensa kerran lehmän ja päässeensä itse asiassa juuri vankilasta."

"Treffikumppanini sanoi, ettei voi viipyä myöhään, sillä hänen olisi pakko lähteä auttamaan hänen 20-vuotiasta lastaan pakenemaan poliisia tämän murhattua isäpuolensa."

"Olin treffeillä miehen kanssa, joka piti käsiään taskussa koko illan ajan. Kun hän saattoi minua kotiin, kurkotin hänen kättään, mutta kävi ilmi, ettei hänellä ollut sellaisia."

"Olin menossa elokuviin miehen kanssa, kun kävi ilmi, että hänellä oli porttikielto kyseiseen teatteriin hänen jäätyään kiinni masturboimisesta elokuvan aikana."

"Deittini kertoi minulle saaneensa kerran rahaa siitä, että oli ulostanut jonkun päälle."

"Deittini sanoi minulle, että en saa tilata pihviä, koska hänen mielestään naisten ei kuulu syödä punaista lihaa. Hän kertoi, että hänen kotonaan hänen äitinsä ja siskonsa saivat syödä vain kanaa tai kalaa."

"Kundi laittoi minulle viestin juuri ennen treffejä, että hänen housunsa olivat revenneet haaroista. Hän kuitenkin saapui treffeillä ajallaan ja ylpeili korjanneensa farkut hakaneulalla. Juuri kun hän esitteli minulle kotikutoista korjausmetodiaan, neula kimposi auki ja hänen pallinsa pullahti esiin."

"Deittini sanoi, ettei hän viipyä myöhään, sillä hänen kissansa huolestuvat. Hän kertoi olevansa niiden kanssa pedissä yleensä jo iltakymmenen aikaan."

Lähde: Danoah

Kilpailut

Uusimmat