Pitkä suhde vaatii hoitoa - katso kolme yksinkertaista parisuhdevinkkiä

20.01.2014 18:15 - Reija Saarinen

Onnellinen suhde vaatii työtä molemmilta osapuolilta. Tässä muutama vinkki, joiden avulla omaa suhdettaan voi parantaa vielä entisestään.

Alla kolme vinkkiä, joiden avulla omaa suhdettaan voi hoitaa.

1. Humaltukaa yhdessä

Tämä saattaa kuulostaa todella oudolta, mutta tutkijoiden mukaan pieni yhdessä humaltuminen saattaa auttaa pariskuntaa hitsautumaan entistä tiiviimmin yhteen. Tuoreen tutkimuksen mukaan pariskunnat, jotka nauttivat alkoholia yhdessä, selviävät suhteessaan paremmin. Toki molemmilla tulee olla samat toiveet alkoholin nauttimisen suhteen, eikä liiallinen humaltuminen todellakaan ole oikea keinoa.

2. Kehittää seksuaalisuuttanne

Pitkässä suhteessa saatetaan helposti jämähtää tuttuihin kaavoihin myös makuuhuoneen puolella. Totuus kuitenkin on, että suhteen muuttuessa, myös seksin tulee muuttua. Tämä ei tarkoita sitä, että teidän tulisi ottaa mallia Fifty Shades of Grey -kirjoista, mutta jotain uutta kannattaa kokeilla. Kun seksielämä on mielenkiintoinen ja vilkas, myös suhde voi paremmin.

3. Panostakaa omaan aikaan

Pitkässä suhteessa yhdessäolo saattaa usein painottua pelkkiin arkisiin koti-iltoihin. Kannattaa kuitenkin muistaa, että suhdekin vaatii hoitamista. Tehkää yhdessä erilaisia asioita, älkääkä eläkö vain omaa elämäänne. Yhdessä tehdyt asiat vahvistavat suhdetta ja saavat teidän nauramaan yhdessä.

 Lähde: Huffington Post

Kilpailut

Uusimmat