Kosto on suloinen: 10 Hollywood-tähteä, jotka olivat aikoinaan koulukiusattuja

12.08.2015 23:15 - Reetta Haverinen

Monista säteilevistä kaunottarista ja charmikkaista herrasmiehistä ei päällepäin uskoisi, että heidän koulutiensä on ollut kaikkea muuta kuin ruusuinen.

Koulun suosituimpiin tyyppeihin kuuluminen ei ole loppujen lopuksi niin hienoa kuin monet olettavat. Koulukavereiden suosiossa paistattelu on nimittäin varsin lyhyt aikainen riemu. Erään tutkimuksen mukaan koulun kovisten ja kuumien mimmien elämä lähtee menemään alamäkeä, kun valmistujaiset on pidetty. Uutisoimme asiasta heti tuoreeltaan. Pääset lukemaan artikkelimme aiheesta tästä.

Luokkakokoukset osoittautuvatkin usein varsin mielenkiintoisiksi tapahtumiksi. Voi olla, että entiset kiusaajat ovat tätä nykyä reppanoiden, rikostaustaisten aikuisten roolissa, kun vuosiluokka kokoontuu yhteen vuosien jälkeen. Siinä missä luokan "coolimmat" tyypit ovat menettäneet arvovaltansa, ovat entiset hiljaiset hissukat puhjenneet kukkaan.

Tähtien varjoisa menneisyys

Muun muassa seuraavat julkisuuden henkilöt ovat täydellisiä esimerkkejä siitä, kuinka asiat voivat muuttua totaalisesti kouluvuosien jälkeen. Nämäkin kaunottaret ja adonikset ovat joskus olleet koulukiusattuja ja oudoksuttuja nuoria:

Kurvikas Megan Fox on kertonut, että häntä kiusattiin lukiossa alinomaa. Kouluvuodet tuntuivat nykyisestä näyttelijä-mallista ikuisuuden mittaisilta, koska hän joutui jatkuvasti olemaan pilkan kohteena.

Ashton Kutcherin kanssa naimisissa oleva Mila Kunis on kertonut medialle, että hän sai paljon ilkeilyä osakseen kasvonpiirteidensä vuoksi. Muut lapset pilkkasivat tähden isoja silmiä ja huulia. Kunis on tullut tutuksi muun muassa Black Swan -elokuvasta ja 70's Show -tv-sarjasta.

Rihanna on avautunut myös omasta koulumenneisyydestään. Popdiiva on kertonut olleensa muiden lasten silmätikku rintojensa ja tumman ihon värinsä vuoksi. Laulajatar kuitenkin toteaa, että nämä kokemukset tekivät hänestä vain entistä vahvemman.

Upeaakin upeampi Jessica Alba sai kuulla huomautteluja muilta lapsilta leveän aksenttinsa ja suurten etuhampaidensa vuoksi. Nainen on näpäyttänyt kiusaajiaan oikein kunnolla, sillä Alba on tätä nykyä yksi Hollywoodin pintajulkkiksista. Muun muassa Maxim-lehti rankkasi näyttelijättären planeettamme kuumimmaksi naiseksi vuonna 2001.

Barack Obama oli kouluvuosinaan kiusattu, mutta mies ei antanut tämän estää häntä toteuttamasta unelmiaan. Nykyään Amerikan presidentin tehtävää hoitava mies on taatusti rohkaissut monia koulukiusattuja pyristelemään kunnianhimoisesti haaveita kohti vaikeuksista huolimatta.

Ohjaajalahjakkuus Steven Spielberg, joka on muun muassa ohjannut elokuvat Tappajahai ja Jurassic Park, oli kouluaikoinaan muiden oudoksuma nörtti. Nykyisin mies on kuitenkin yksi arvostetuimmista elokuva-alan ammattilaisista.

Supersöpö Justin Timberlake sai kuulla arvosteluja hassusta, kiharasta hiuskuontalostaan. Tähti on noussut kuitenkin kuuluisuuteen ja Timberlaken kiharat - nehän ovat söpöt kuin mitkä!

Kate Winslet on kertonut, että häntä piikiteltiin koulussa lihavaksi. Painonsa takia kiusatuksi joutunut Winslet on nykyisin yksi Hollywoodin arvostetuimmista naisnäyttelijöistä.

Spice Girls -yhyteestä kuuluisuuteen ponnahtanut Victoria Beckham joutui lapsuudessaan muiden koululaisten pilkan kohteeksi. Nimittelijät ovat voineet hämmentyä huomattuaan, että luokan silmätikku on tätä nykyä menestyvä muotiguru ja maailmankuulun jalkapallotähden David Beckhamin vaimo.

Muun muassa 2 Fast 2 Furious - leffasta tuttu Eva Mendes on kertonut, että hän oli aikoinaan helppo kohde koulun kiusaajille. Nuorena nainen oli omien sanojensa mukaan kömpelö ja omisti isot hampaat, jotka herättivät huomiota.

Lue myös: Pienen koululaisen video liikuttaa ympäri maailmaa: kertoo itkien, miltä kiusaaminen tuntuu

Lähde: Ranker

Kilpailut

Uusimmat