Kuinka paljon itseään pidemmän miehen naiset haluavat? Tarkka luku selvitettiin

12.03.2014 07:15 - Rea Tallgren

Moni nainen haluaisi miehensä olevan edes jonkin verran itseään pidempi. Nyt tarkka luku on selvitetty.  

Yleensä mies on parisuhteessa pidempi osapuoli. Tämä johtuu siitä yksinkertaisesta syystä, että miehet ovat keskimäärin naisia pidempiä. Poikkeuksiakin löytyy ja hyvä niin, onhan erilaisuus aina valttia!

Daily Mail kertoo, että naisista 70 prosenttia haluaakin miehensä olevan itseään pidempiä. Nyt onkin selvitetty, kuinka paljon itseään pidemmän miehen tällaiset naiset haluavat.

Brittitutkimuksen mukaan tarkka luku on 12,7 senttimetriä. Esimerkiksi 160-senttinen nainen haluaisi tämän tutkimuksen mukaan siis noin 173-senttisen miehen. Helsingin Sanomien mukaan eurooppalaiset miehet ovat keskipituudeltaan 178-senttisiä. Suomalaisten keskimääräisestä pituudesta on viimeksi julkaistu tietoa 2010. Tuolloin esimerkiksi Uusisuomi kertoi, että suomalaismiesten keskipituus on noin 181 senttimetriä ja naisten 167,5 senttimetriä.

Koolla on siis väliä - niin pituudella kuin peniksenkin koolla. Uutisoimme hiljattain siitä, minkäpituisen peniksen suomalaisnaiset miehilleen valitsisivat, jos saisivat. Tuon artikkelin voit lukea tästä.

Lähteet: Daily Mail, Uusisuomi ja Helsingin Sanomat

Kilpailut

Uusimmat