Kysymys, joka jokaisen miehen kannattaisi itselleen esittää

16.12.2014 09:45 - Rea Tallgren

Joskus on hyvä pysähtyä ja laittaa asiat perspektiiviin. Näin neuvoo myös tuore, aivan lyhyt kirjoitus, joka kuitenkin pysäyttää oivaltavuudellaan.

Kirjailija Farrah Gray on aktiivinen sosiaalisessa mediassa. Siellä hän jakaa usein ajatuksia, jotka kolahtavat lukemattomiin ihmisiin.

Eräs hänen viimeaikaisista twiiteistään on harvinaisen pysäyttävä. Se sisältää kysymyksen, jonka varmasti jokaisen miehen kannattaisi itseltään kysyä. Suomensimme twiitin alle:

"Mies, sulje silmäsi.

Kuvittele, että sinulla on tytär.
Sitten kuvittele, että tyttäresi seurustelee samanlaisen miehen kanssa kuin sinä nyt olet.

Hymyilitkö?
Et?

Sitten on aika muuttua."

Gray on tunnettu amerikkalainen kirjailija ja yrittäjä. Mies tietää, mistä hän puhuu, kun hän puhuu ihmisyydestä. Grayn oman elämän alku ei ollut helpoin mahdollinen, mutta sinnikkyydellään ja älyllään hän teki itsestään miljonäärin 14-vuotiaaksi mennessä. Gray on myös valittu useamaan otteeseen Amerikan vaikutusvaltaisemmaksi tummaihoiseksi mieheksi.

Lue myös liikuttava kirjoitus, joka koskettaa lähes jokaista parisuhteessa olevaa naista. Tuo kirjoitus keräsi ensimmäisen vuorokauden aikana yli puoli miljoonaa lukukertaa, niin pysäyttävä se on. Tuon kirjoituksen voit lukea tästä.

Lähteet: Farrah Gray, Twitter

Kilpailut

Uusimmat