Laaja kysely selvitti: Minkä ikäisenä nainen tuntee olonsa seksikkäimmäksi?

15.05.2015 15:45 - Eeva Rajala

Tutkimuksessa selvitettiin laajasti, millä tavalla naiset kokevat oman itsevarmuutensa, ja missä iässä naiset ovat eniten sinut oman painonsa kanssa.

Tuoreeseen brittikyselytutkimukseen osallistui yhteensä tuhat 18 - 65-vuotiaita naisia. Kyselyssä selvitettiin, missä iässä naiset ovat tyytyväisimpiä elämäänsä 15:llä eri osa-alueella.

Tuoreen tutkimuksen mukaan nainen tuntee itsensä itsevarmimmaksi 31 vuoden ikäisenä. Saman ikäisenä nainen tuntee itsensä eniten rakastetuksi. Itsevarmimpia yksittäisiä hetkiä naisten elämässä on ensimmäisen lapsen saaminen, naimisiin meno ja yliopistoon pääseminen.

Seksikkäimmillään 26-vuotiaana

26-vuotiaana nainen kokee, että hänen kehonsa seksikkäimmillään. Ei hätää, sillä tämänkin jälkeen nainen kokee loistavia asioita. Yli 40-vuotiaina naiset tuntevat sen sijaan, että ansaitsevat vihdoin tarpeeksi rahaa. Samassa iässä naiset olivat eniten sinut oman painonsa kanssa.

Kyselytutkimuksessa selvitettiin myös, mitkä askareet ja harrastukset saavat naiset onnellisemmiksi. 64 prosenttia vastasi, että lukeminen tekee onnellisimmaksi. Seuraaville sijoille tulivat elokuvien katselu, ruoanlaitto, puutarhan hoito ja matkailu.

Aurinko tuo onnellisuutta

Muista asioista onnellisuutta tuo eniten auringossa oleminen. 71 prosenttia naisista vastasi, että auringossa vietettävä aika on nautinnollisin yksittäinen asia. Nautintoa tuo myös toisen henkilön nauramaan saaminen, tuntemattomalta tulevat kehut ja lempikappaleen kuuleminen radiossa.

Itsevarmuutta lisää hiusten pesulla?

Naiset paljastivat myös, miten he parantavat itsevarmuuttaan. 54 prosenttia vastaajista paransi itsevarmuuttaan ajattelemalla positiivisesti, 48 prosenttia pesi hiuksensa tunteakseen itsensä itsevarmemmaksi ja 42 prosenttia nukkui kunnon yöunet. Itsevarmuutta lisätään myös vaatetuksen avulla. 23 prosenttia naisista tunsi itsensä itsevarmemmaksi, kun pukeutui juhlamekkoon ja korkokenkiin. Myös shoppailu parantaa itsevarmuutta.

Lue myös: Miksi naisen on niin vaikea ottaa vastaan kehuja? Neuvot onnellisempaan elämään

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat