Lopeta itsesi huijaaminen - 7 valhetta, jotka kannattaa unohtaa

28.05.2015 21:15 - Nelly Tatti

Me ihmisinä koemme jostain syystä suurta tarvetta valehdella itsellemme pienissäkin asioissa.

Hoemme usein ääneen tai vain itsellemme sitä, kuinka aloitamme huomenna  kuntoilun tai lupaamme mennä tästä lähin aiemmin nukkumaan, mutta tosiasia on, etteivät elintavat noin vaan hetkessä muutu, ja lupauksemme ovat loppujenlopuksi täyttä kukkua.

1. "Tämä on viimeinen jakso jonka katson"

Valitat siitä kuinka ei ole koskaan aikaa tehdä mitään tärkeää, mutta huomaat yllättäen monen tunnin jälkeeni katsoneesi juuri lempisarjastasi 5 jaksoa putkeen Netflixissä.

2. "Ei minun tarvitse tätä kirjoittaa ylös, muistan sen kyllä"

Joskus saatat olla onnekas, ja muistaa joitakin tärkeitä asioita ilman muistilappuja tai kalenterimerkintää, mutta tämän ajatuksen jälkeen unohdat varmasti mitä sinulla oli mielessä. JOKA_IKINEN_KERTA.

3. "Minun täytyy lakata stressaamasta tästä kokeesta, kyllä minä pärjään"

Jos et lue kokeeseen, et varmasti pärjää.

4. "Tästedes menen ajoissa nukkumaan"

Väsyneenä töissä tätä taitaa hokea vähintään joka toinen suomalainen.. Se harvemmin silti toteutuu, koska huomaat ennen nukkumaanmenoa, että unohdit hoitaa jonkin asian, katsoa yhden jakson lempisarjaasi, syödä, maksaa laskut jne. Seuraavaksi huomaatkin kellon lyövän 2.00 ja viiden tunnin päästä sinun täytyykin jo herätä töihin.

5. "Vielä viisi minuuttia..."

Torkuttaminen pitäisi kieltää lailla, sillä siitä ei seuraa, kuin harmia. Ajattelet ensin, että torkahdat vielä viideksi, sitten kymmeneksi ja loputa puoleksi tunniksi ja huomaatkin olevasi jo myöhässä töistä.

6. "Aloitan seuraavan mainoskatkon aikana"

Sinulla on kasa kotitöitä/työtehtäviä tekemättä, mutta lysähdätkin hetkeksi telkkarin ääreen pehmeälle sohvalle. Huomaat kuitenkin, että aika on kulunut, kuin siivillä, etkä ole taaskaan saanut projektiasi valmiiksi.

7. "Huomenna alkaa dieetti"

Aloitit tänä aamuna dieetin, mutta työpaikallasi tarjotaankin munkkeja. Otat yhden ajatellen, että aloitatkin dieetin vasta huomenna. Yhtäkkiä huomaatkin kahden viikon jälkeen, ettet ole noudattanut dieettiä lainkaan.

Lähde: Collegehumor

Kilpailut

Uusimmat