Lue vinkit läheisyyden lisäämiseen parisuhteessa: 5 minuuttia arjessa riittää

06.06.2014 21:45 - Heli Thoren

Arjen kiireissä suhteen hoitaminen voi kärsiä ajanpuutteen vuoksi. Todellisuudessa pieniä ihmeitä voidaan tehdä jo muutamassa minuutissa.

Arjen rallia ajaessa läheisyys parisuhteessa saattaa kärsiä. Kun yhteisille matkoille ja treffi-illoille ei ole aikaa, moni ajattelee, ettei suhdetta voi todella hoitaa kaikessa kiireessä. Muutamassa minuutissakin saa kuitenkin ihmeitä aikaan. Listasimme kahdeksan keinoa parisuhteen hoitoon, jotka toimivat kiireen keskelläkin:

1. Kun suutelette, suudelkaa viidentoista sekunnin ajan. Pikainen pusu on aivan eri asia, kuin pitkä intohimoinen suudelma. Ottakaa aikaa - laskekaan vähintäänkin mielessänne suudellessa. Pitkät suudelmat parantavat suhteenne läheisyyttä tehokkaasti pienessä ajassa.

2. Sen sijaan, että laitat tekstiviestin, että maito on loppu, käytä toisinaan aikaa myös rakkausviestien kirjoittamiseen. Kerro puolisollesi tekstiviestillä, kuinka paljon rakastat häntä ja kuinka onnelliseksi hän sinut tekee. Se vie vain hetken, mutta tekee suhteelle paljon.

3. Hierokaa toisianne iltaisin television ääressä. Jalka- tai niskahieronta tuntuu hyvältä, ja on oiva keino osoittaa toiselle välittämistä ja antaa läheisyyttä.

4. Sanokaa kohteliaisuuksia toisillenne arjessa. Näytätpä ihanalta! Kiitos, kun olit niin hienosti siivonnut keittiössä! Oletpa seksikäs sortseissasi! Pienet kohteliaisuudet kasvattavat paitsi hyvää oloa niiden saajassa, antavat myös niiden antajalle hyvän mielen.

5. Vaikka olisitte olleet vuosikaudet yhdessä, älkää unohtako flirttailua. Jos olette unohtaneet, miten se tehdään, keksikää etukäteen hyviä heittoja, joita toiselle voi sanoa. Muutama kuuma kommentti ja katse tuovat mukavasti kipinää välillenne.

6. Piilotelkaa rakkausviestejä toisillenne. Laita yksi miehesi sukkalaatikkoon, salkkuun tai matkalaukkuun, kun hän lähtee työmatkalle. Yksikin lause riittää: "Olet kuuma", "Rakastan sinua aina" tai "Kuinka sinua ikävöinkään", tehoavat hyvin. Ja niiden kirjoittamiseen ei mene kuin hetki.

7. Tehkää toisillenne kivoja asioita. Jos vaikka miehesi rakastaa kanansiipiä, kokkaa niitä perjantai-illan herkuksi, vaikka ne eivät olisikaan niin sinun mieleesi. Pienet, ystävälliset teot ovat merkki rakkaudesta ja välittämisestä.

8. Kiittäkää toisianne - myös mielessänne. Kiitollisuus kasvattaa rakkautta ja opitte arvostamaan toisianne syvemmin. Myös sille, joka saa kiitoksen, tulee takuulla hyvä mieli. Myös esimerkiksi kukat tai yllätyssuklaa kertovat kiitollisuudesta ja ilahduttavat puolisoa.


Suomalainen rakkausvalmentaja neuvoo pareja siinä, miten he voivat viettää onnistuneen loman yhdessä. Lue lisää aiheesta täällä.


Lähde: Familyshare.com

Kilpailut

Uusimmat