Kuva: Fotolia

Merkit, jotka kertovat hänen olevan mies eikä poika

30.06.2016 23:45 - Reija Saarinen

Mies osaa ottaa vastuun teoistaan ja seisoo myös kumppaninsa tukena.

Mistä tietää, että rinnalla seisova ihminen on mies eikä poika? Sen selvitti Thought Catalog, joka kokosi sivuilleen listan seikoista, joita tekee oikea mies.

1. Mies on itsevarma eikä hänellä ole mitään tarvetta tehdä suurta numeroa omista saavutuksistaan. Tämä johtuu siitä, että hänellä ei ole tarvetta todistella mitään yhtään kenellekään.

2. Mies kertoo suoraan aikeistaan sinulle, sillä hän ei halua leikkiä tunteillasi. Jos hänellä on siis tunteita sinua kohtaan, hän kertoo ne rehellisesti. Hän myös uskaltaa kertoa sen, mitä toivoo tulevaisuudelta.

3. Mies osaa keskustella kaikesta maan ja taivaan välillä. Hän myös tekee kaikkensa, että riita saadaan loppuun ennen kuin menette nukkumaan.

4. Mies rakastaa sinua juuri sellaisena kuin olet, eikä hänellä ole mitään tarvetta mollata sinua. Hän rakastaa sinua ja ajatuksiasi, ei vain sitä miltä näytät. Hän myös kunnioittaa sinua ja ajatuksiasi.

5. Mies tukee kumppaniaan uravalinnoissa ja puskee sinua kohti tavoitteitasi. Hän on myös aidosti onnellinen onnistumisistasi.

6. Mies luottaa sinuun ja antaa sinulle itsenäisyyttä päättää omista asioistasi. Hän ei ole turhasta mustasukkainen ja antaa sinulle myös tilaa.

Lue myös: 9 syytä valita pahan pojan sijaan kiltti mies

Lähde: Thought Catalog

Kilpailut

Uusimmat