Miehet! 5 asiaa, joista jokainen nainen takuulla loukkaantuu

30.01.2014 22:15 - Senni Loikala

On olemassa tilanteita, joista jokainen parisuhteessa elävä nainen varmasti loukkaantuu. Voice kokosi näistä viisi ikävintä tapausta.

Parisuhteessa molemmat osapuolet tietävät, että toista voi joskus loukata tahtomattaan. Voice kokosi miehille kuitenkin viisi esimerkkiä tilanteista, joista naiset takuuvarmasti loukkaantuvat. 

Kondomeja "kaiken varalle"

Jos olette jo kiintyneitä toisiinne ja käytätte muuta ehkäisyä kuin kondomia, kannattaa sinun heittää hyvissä ajoin vanhat kumivarastot roskiin. Jos kultasi nimittäin löytää vajaita kondomipaketteja tai irtopakkauksia tavaroidesi joukosta esimerkiksi siivouksen yhteydessä, hän saa aivan turhan muistutuksen menneestä poikamieselämästäsi.

Jos tilanne osuu omalle kohdallesi, kumien omistamista ei kannata perustella sillä, että niitä on hyvä olla "kaiken varalle". 

Salattu tausta

Olette seurustelleet jo pidemmän aikaa, ja tulet hyvin juttuun naisystäväsi vanhempien ja sisarusten kanssa. Olet saattanut myös tavata hänen kaukaisempia sukulaisiaankin häissä tai sukujuhlissa. Syystä tai toisesta kultasi ei vielä ole tavannut sinun perhettäsi. Hän kertoo pilke silmäkulmassaan, että on ostanut kahvipaketin kyläreissua varten. Seuraavalla kerralla kumppanisi kysyy jo huolestuneena, mikset halua hänen tapaavan perhettäsi. Myöhemmin saatat pitää säännöllisiä kyläilyehdotuksia jo painostuksena.

Monia naisia saattaa loukata, jos kumppani tuntuu salaavan jotakin taustassaan. Tällöin herää monenlaisia kysymyksiä. Eikö hän halua esitellä minua vanhemmilleen, jotta eron sattuessa ei tarvitse selitellä niin paljon? Häpeääkö hän minua? Salaako kumppanini jotakin? Loukkaantumisten välttämiseksi kannattaakin olla avoin taustastaan ja kertoa rehellisesti, miksei vielä halua viedä kumppania näytille. On myös hyvä kertoa, millainen suhteen tulee olla, jotta näytille vieminen on mahdollista.

Viesti epäseksikkyydestä

Saatat ajatella, että kumppanisi näyttäisi paljon seksikkäämmälle, jos hän pukeutuisi nykyistä rohkeampiin vaatteisiin. Tiukemmat paidat, jännittävän väriset housut tai toisenlaiset kampaukset voisivat saada hänet näyttämään naiselta, jonka perässä kuka tahansa mies juoksisi.

Rakkaasi ulkonäköön liittyvissä asioissa kannattaa olla tarkka sanoissaan. Naisystäväsi voi nimittäin loukkaantua, jos hän ajattelee sinun pitävän häntä epäseksikkäänä. Kun ehdotat kullallesi jotakin uutta hänen ulkonäköönsä, kannattaa tilanteessa olla mukana myös seksuaalista energiaa.

Tekniikka edellä

Moni nainen kokee loukkaavaksi, jos kumppani selailee usein älypuhelintaan tai lukee iPadiaan hänen seurassaan. Tällöin rakkaastasi saattaa tuntua, ettet ole läsnä hänen kanssaan.

Tilannetta pahentaa, jos kumppanisi samalla puhuu sinulle, ja pian selviää, että juttu on mennyt täysin ohi korviesi. Tällöin kannattaa osoittaa olevansa läsnä, esimerkiksi kaappaamalla kulta kainaloon.

Raskauden sattuessa

Miehiä, jotka eivät vielä halua perheenlisäystä, saattaa huolestuttaa ehkäisyn luotettavuus. Saatat kysyä naisystävältäsi, onko hän muistanut syödä ehkäisypillerinsä. Varmistelu ei vielä ole loukkaavaa, mutta puhe saattaa helposti siirtyä pidemmälle. Nainen saattaa kysyä, että mitä tekisit, jos hän tulisi raskaaksi. Jos vastauksesi on: "Se olisi bye, bye", on tämäntyylinen lause naiselle erittäin loukkaava.

Kilpailut

Uusimmat