Miehet, huomio! Asiat, jotka eivät tee naiseen vaikutusta

10.06.2015 13:15 - Reija Saarinen

Vaikka toisin luullaan, ei suurilla lihaksilla tai rahalla saa naisten päätä kääntymään.

Naisiin voi tehdä vaikutuksen monella tapaa, sillä tapoja on toki yhtä monta kuin on naistakin. Siltikin voidaan sanoa, että tietyt asiat kannattaa unohtaa heti, sillä esimerkiksi suurella rahapussilla ei usein ole mitään väliä.

1. Raha

Raha ei todellakaan ole asia, jota naiset mieheltä kaipaavat. Elleivät he sitten etsi helppoa elämää. Sen sijaan nainen, joka seisoo omilla jaloillaan, ei näe miehen rahapussin koolla mitään väliä.

2. Lihakset

Lihaksikasta vartaloa on toki ihana katsella, mutta liiallinen lihasten esittely ei tee naisiin vaikutusta. Älä siis yritä turhia pullistella, vaan ole oma itsesi.

3. Lahjat

Lahjat ovat toki kivoja, mutta liiallinen lahjominen saattaa ärsyttää naista. Syy on siinä, että materiaalilla lahjominen saa ihmettelemään miehen tarkoitusperiä.

4. Pahapoika -look

Naiset syttyvät pahoista pojista, sen varmasti on kuullut jokainen. Tosi asiassa naiset kuitenkin haluavat vierelleen kiltin ja uskollisen miehen, johon he voivat luottaa.

5. Kuuluisuus

Kuuluisuus saattaa olla suurikin juttu nuorille, mutta todellisuudessa naiset harvoin etsivät rinnalleen suurta tähteä. Syykin on selvä, nainen haluaa miehen jakamattoman huomion.


Lue myös: 7 asiaa, joita miehet parisuhteelta haluavat

Lähde: Lovepanky

Kilpailut

Uusimmat