Kuva: Fotolia

Miehet huomio! Naiset paljastavat vinkit täydellisiin treffeihin

31.12.2015 20:45 - Emma Ylistalo

Yksinkertaisilla asioilla saat tehtyä ikimuistoiset treffit.

Ensitreffit jännittävät varmasti kaikkia, mutta naiset hepottavat nyt miesten jännitystä kertomalla omat vinkkinsä onnistuneisiin treffeihin.

Kävelylenkki

"Ensimmäisillä treffeillä hyvä idea on yhteinen kävelylenkki. Ei tarvitse istua paikallaan, mutta voi jutella helposti toisen kanssa. Näin ei myöskään tarvitse katsoa toista koko ajan jos ensitreffit jännittävät."

Hyvä ravintolaillallinen

"Ensin alkudrinkit, sitten päivällinen hyvässä ravintolassa. Jos juttua vielä riittää voi ennen kotiinlähtöä poiketa vielä juomassa yhdessä. Kaikkein olennaisinta on kuitenkin se, kuka istuu vastapäätä."

Aktiivitreffit

"Varsinkin jos on tapaillut jo jonkin aikaa, aktiivitreffit ovat hyvä vaihtoehto. Kiipeily, keilailu, sulkapallo tai minigolf ovat hyviä vaihtoehtoja. Toisesta löytyy heti uusia puolia kun häntä näkee uudenlaisessa ympäristössä."

Huomioi pienet asiat

"Olin kerran treffeillä, joissa mies kokkasi minulle lempiruokaani siskonmakkarakeittoa. Olin otettu siitä, että hän oli kuunnellut mistä pidän ja huomioinut sen treffeillä. Itseleivotut sämpylät kruunasivat kaiken."

Treffeille hyvällä mielellä

"Kauheinta on, jos toinen mököttää. Olin treffeillä uuden ihmisen kanssa ja näin, että häntä vaivasi jokin. Hän ei kuitenkaa puhunut asiasta vaan osoitti vain pahaa mieltänsä. Tällaisissa tilanteissa olisi fiksumpaa vaikka perua treffit, kuin tulla paikan päälle kiukuttelemaan."

Älä yritä liikaa

"Jos toista ei tunne hyvin, liiasta yrittämisestä tulee ainoastaan vaivaantunut olo. Vaikka ensitreffit jännittävätkin, luota siihen, että yksinkertaiset asiat toimivat paremmin kuin aikataulutettu ilta limusiiniajeluineen. Vaikka naiset kaipaavat hyvää kohtelua, liikaa suunniteltu ilta saa vain miettimään, eikö mies omana itsenään riitä."

Varaudu muutoksiin

"Kaikki ei aina mene niin kuin on suunnitellut, mutta tärkeintä on silti pitää hyvä meininki. Kerran treffikumppanini oli suunnitellut piknikin, mutta alkoikin sataa. Siirsimme piknikin autoon, eikä se pilannut tunnelmaa, sillä molemmat osasivat suhtautua tilanteeseen positiivisesti."


Lue myös: Onko luvassa toiset treffit? Lue paljastavat vinkit

Kilpailut

Uusimmat