Miehet kertovat: Ominaisuudet, jotka tekevät naisesta viehättävän

30.03.2015 13:15 - Reija Saarinen

Miesten mielestä vitsikkyys on yksi parhaista piirteistä, joita naisella voi olla.

Miesten mukaan intohimo omaan työhön ja rakkaus läheisiä kohtaan ovat asioita, jotka miesten mielestä lisäävät naisen viehättävyyttä heti. Mutta mitkä muut seikat saavat miehen kiinnostumaan?

1. Intohimo

Jos nainen suhtautuu esimerkiksi työhönsä intohimoisesti, on se miehestä suunnattoman viehättävää.

2. Rakkaus

Jos nainen todella rakastaa perhettään ja ystäviään, kokee mies sen todella viehättäväksi. Jos nainen kohtelee perhettään hyvin, ajattelee mies automaattisesti, että myös hän saa samanlaista kohtelua.

3. Paha tyttö

Myös miehistä on viehättävää, jos nainen osaa silloin tällöin heittää päälle paha tyttö -moodin. Esimerkiksi tuhmien puhuminen vetoaa miehiin.

4. Oma elämä

Miehistä on suunnattoman viehättävää, jos naiselle on myös oma elämä. Liiallinen takertuminen kun ei ole miellyttävää. Miehistä myös se, että nainen raivaa kalenteristaan tilaa hänelle, saa hänet tuntemaan itsensä tärkeäksi.

5. Hymy

Hymy tekee naisesta viehättävän kahdella tapaa. Se kaunistaa kasvot ja antaa kuvan hauskasta ja rennosta naisesta, mikä tietysti viehättää.

6. Vitsikkyys

Miesten mielestä hauska nainen on viehättävä. Huumorintaju kun on ehkä yksi parhaista ominaisuuksista, joita naisella voi olla.

Lue myös: 5 seikkaa, jotka määrittävät kuinka viehättävä olet

Lähde: Glamour

Kilpailut

Uusimmat