Kuva: Fotolia

Miehet paljastavat: Asiat, jotka olisin toivonut tietäväni ennen kuin erosin

13.02.2017 21:15 - Rea Tallgren

Koskettavat tunnustukset saavat myös parisuhteessa olevia ajattelemaan, mitkä asiat ovatkaan tärkeitä.

Parisuhteen alussa eroaminen tuntuu usein täysin epärealistiselta ajatukselta, mutta monesti suhteen edetessä alkaa tulla esiin asioita, jotka aiheuttavat stressiä ja rasitusta suhteelle. Moni voi myös suhteen alussa toivoa toisen muuttuvan hänen rakkautensa ansiosta, vaikka asia lopulta harvoin niin on. 

Miehet kertovat nyt avoimesti, mitä asioita olisivat toivoneet tietävänsä ennen eroamista, ja asioita, joita toivovat, että olisivat ottaneet paremmin huomioon vielä suhteessa ollessaan. Lue koskettavat ja silmiä avaavat, rehelliset kommentit alta. 

"Toivon, että olisin pitänyt huolen siitä, että oma stressini olisi päässyt purkautumaan. Keskityin aivan liikaa olemaan hyvä kumppani, enkä pitänyt huolta itsestäni."

"Sanoisin, että itsekäs pitää osata olla. Itsestään pitää osata pitää huolta niin henkisesti ja fyysisestikin. Muuten ei voi olla hyvä kumppanikaan."

"Ikä ei ole vain numeroita. Ennen kuin täyttää 25, ei missään nimessä pitäisi mennä naimisiin - ikinä."

"Puhukaan läpi isot asiat ja haaveet. Jos olette niiden suhteen täysin eri sivuilla, ei ehkä kannata jäädä yhteen. Pelkkä rakkaus ei riitä suhteen ylläpitämiseen."

"Ole rehellinen. Kerro myös huolistasi. Jos et voi luottaa kumppaniisi, keneen sitten?"

"Kysy itseltäsi, tunnetko olevasi sekä henkisesti että älyllisesti hyvässä yhteydessä kumppaniisi. Jos hän ei tunnu oikealta molemmissa suhteissa, kannattaa kysyä itseltään täysin rehellisesti, onko hän sinulle se oikea."

"Kehu kumppaniasi. Aina."

Lue myös: Onnettomissa parisuhteissa eläviä yhdistää ikävä asia – eihän koske sinua?

Lähde: Good Housekeeping

Kilpailut

Uusimmat