Kuva: Fotolia

Miehet perustelevat, miksi naiset ovat parhainta: ”Herkkiä ja ihania otuksia”

08.03.2016 07:15 - Tarja Vilén

Tänään 8.3. vietetään kansainvälistä naistenpäivää. Sen kunniaksi kysyimme miehiltä, mikä naisissa on ihaninta.

Mikä tekee naisesta parhaan, ja mitä ominaisuuksia miehet arvostavat naisessa? Kysyimme asiaa tavallisilta suomalaisilta miehiltä ja näin he vastasivat:

”Nainen on paras, koska häneltä löytyy aina jotain tehtävää, juuri siltä varalta, että joskus on vaarassa sortua rentoutumaan.” -Esko, 31.

”Nainen on paras, kun se on ehtoisa emäntä, se on pehemiä, sillä on sileä iho, tuoksuu aina vadelmakarkeilta ja sillä on iihana peppu (eli just niinku oma vaimo-kulta).” - Antti, 34.

”Nainen on tietoinen kunkin tavaran sijainnista (jep - jopa minun työkalujeni jne.). Hän tekee päivittäisestä elämästä vähän haastavampaa eli tiedät olevasi elossa. Nainen on paras tahattomassa tilannekomiikassa (ainakin miesten silmin voi olla hassua, kun kärpäsestä tuleekin härkänen - jotkut asiat (esim. mihin suuntaan lattiamaton hapsut osoittavat) ovat uskomattoman tärkeitä nimenomaan naisille!). Nainen on myös paras seksipartneri." -Ville, 29.

"Minun naiseni tuo silmäniloa, rakkautta, naurua ja energiaa elämääni." -Samu, 33

”Mä oon pohtinu viime aikoina, että naiseus minussa tekee musta paremman suunnittelijan ja ihmisen. Naiset on parhaita empatiassa. Sovittelevuus , osallistaminen ja kyky "tuntea ja nähdä" toisen silmin ovat musta naiseudesta ammentavia kykyjä.” -Risto, 35.

”Naiset on parhaita peittoon kääriytyjiä. Siis niin, ettei siitä riitä muille. Tän takii meillä käytetäänkin kahta peittoa. Tai vaihtoehtosesti parhaita valtaamaan salakavalasti lisää tilaa sängystä.” -Mikko, 32.

”Nainen on paras palauttamaan hyvän mielen rankan työpäivän jälkeen. Hän voi lämmöllään ja rakkaudellaan saada arjen huolet unohtumaan ainakin hetkeksi. On tärkeää, että kotona odottaa lämmin syli ja ymmärtävä asenne. Molempien pitää voida uskoa huolensa toiselle ja tuntea tulleensa kuulluksi. Nainen on paras, kun hän saa sinut tuntemaan itsesi hyväksytyksi kaikkine vikoinesi. Nainen on paras kun hän nauraa yhdessä kanssasi ja itselleen. Nainen pääsee yli arjen harmeista ja auttaa sinua pääsemään yli omistasi. Nainen on paras, koska arjen täyttää ennen kaikkea lämpö." -Asko, 31.

”Naisen hymy ja nauru on kauneinta, mitä maailmassa on. Mies rakastaa, kun nainen hänelle hymyilee. Naisen hellä kosketus ja suuri sydän pitävät maailmamme hyvänä. Naisellinen muoto kaunistaa maailmamme. Nainen on herkkä ja ihana otus, jota on ihana pitää sylissä ja rakastaa. Naisessa parasta on hänen rakastava ja hymyilevä katse.” -Otso, 33.

Lue myös: 11 arkipäiväistä asiaa, joista naiset eivät jaksaisi huolehtia - mutta tekevät sitä silti

Kilpailut

Uusimmat