Miehille ryhtiliike: Asiat, joita nainen ei siedä tulevassa kumppanissa

18.09.2015 16:45 - Eeva Rajala

Kyselyn perusteella miesten pitäisi päästä eroon passiivisesta käyttäytymisestä.  

Parisuhdekouluttaja Chris Armstrong on tehnyt tutkimusta omalla vastaanotollaan ja luennoillaan. Armstrong kysyi lähes 15 000 naiselta, mitkä ovat suurimpia miehen käytöksestä johtuvia esteitä suhteen muodostumiselle. Viisi yleisintä syytä, miksi nainen ei halua suhteeseen miehen kanssa, nousi esiin selvästi.

Armstrong kertoo kolumnissaan Divorced Moms -sivustolla, että vastauksissa oli mukana myös miehen ulkonäköön liittyviä syitä, mutta ne hän jätti tästä listauksesta pois ja keskittyi pelkästään siihen, mikä naisten mielestä mättää miesten käyttäytymisessä.

Suhde ei suinkaan aina kariudu siihen, että mies ei ole keskustelijaluontoinen, vaikka se tulikin kyselyssä kuudennelle sijalle. Naisten listaamat muut syyt liittyvät myös hyvin paljon passiiviseen käyttäytymiseen.

Mies ei osaa päättää eikä ota vastuuta

Naiset eivät halua tapailla tai seurustella sellaisen henkilön kanssa, joka aina vastaa kysymyksiin "Ihan miten vain sinä haluat, kulta." Naiset eivät myöskään halua olla sellaisen henkilön kanssa, joka välttelee vastuuta. Suhteen pitää perustua antamiseen ja saamiseen. Muuten suhteen toiselle osapuolelle tulee olo, että hänen pitäisi olla kaikesta vastuussa.

Mies laiminlyö raha-asioita

Monien naisten mukaan mies ei voi olla lupaava kumppanikandidaatti, jos hän ei pidä huolta omista raha-asioita tai lasten huolenpitoon liittyvistä raha-asioista. Jos mies esimerkiksi jättää tahallaan maksamatta elatusmaksun, ei häntä katsota kovin hyvällä silmällä. Naiset peräänkuuluttavat vastuullisuutta. Nainen miettii, millainen mies on häntä ja yhteistä tulevaisuutta kohtaan, jos hän laiminlyö vastuunsa elämänsä tärkeintä ihmistä - omaa lastaan - kohtaan.

Mies ei suunnittele parempaa tulevaisuutta

Naiselle on tärkeää, että mies pyrkii parantamaan elämää ja elämänlaatua. Mikäli mies ei pyri tällaiseen, naisen mukaan hän ei varmaan pyrkisi parantamaan tulevan perheenkään elämää ja tulevaisuutta. Nainen ei pidä ajatuksesta, että hänen pitäisi pitää esimerkiksi rahallisesti huolta toisesta.

Mies on laiska tai elää epäterveellisesti

Nainen pitää miehestä, joka viettää aikaansa myös ulkoilmassa. Tietokone- tai mobiilipelien pelaaminen näyttää naisten silmään laiskurin työltä. Nainen uskoo, että sohvalla löhöävä ja tietokonepelejä pelaava mies elää muutenkin epäterveellisesti. Nainen nauttii siitä, että parisuhteessa vietetään yhteistä aikaa liikkumalla ulkona luonnossa tai käymällä erilaisissa tapahtumissa.

Mies on passiivinen sängyssä

Armstrong muistuttaa, että jokaisella on tarpeita tyydytettävänä, ja seksi on niistä yksi. Ei ole mitenkään yllättävää, etteivät naiset pidä sängyssä passiivisesti käyttäytyvästä miehestä.


Lue myös: Merkit, jotka paljastavat sinun tapailevan väärää tyyppiä

Lähde: Divorced Moms

Kilpailut

Uusimmat