30-vuotiaana deittailu on parempaa - lue miksi

02.12.2013 18:45 - Katariina Näreaho

Kun elämä alkaa tasapainottua ja ihminen oppii tuntemaan itsensä, näkyy se myös parisuhderintamalla.

Elämälläsi on selkeämpi suunta

Siinä missä parikymppiset keskittyvät uran luomiseen, matkusteluun, hullutteluun ja itsensä löytämiseen, on monen kolmekymppisen elämä alkanut tasapainottua. Kun asiat rullaavat omalla painollaan, on paljon helpompi keskittyä myös Sen Oikean löytämiseen.

Tiedät oman arvosi

Aikuisena ihminen oppii arvostamaan itseään ja aikaansa enemmän. Siksi huonoissa ja päämärättömissä parisuhteissa roikkuminen alkaa tuntua turhauttavalta, ja moni tällaisessa tilanteessa pyristelevä rohkaistuu jättämään puolisonsa. Miksi siis tuhlata omaa ja muiden aikaa, jos tietää, ettei yhteistä tulevaisuutta kuitenkaan ole?

Olet oma itsesi

Vartuttuaan ihminen uskaltaa näyttää todellisen minänsä. Noloimmatkin paljastukset uskaltaa sanoa ääneen - joskaan ei välttämättä aivan ensimmäisillä treffeillä. Nuoruusvuosien "roolin vetäminen" tuntuu raskaalta ja vie vain turhaa energiaa. Miksi pitäisi esittää jotain, mitä todellisuudessa ei ole? Kaikkia kun ei voi miellyttää.

Elämässä on muutakin kuin parisuhde

Ei ole maailmanloppu, vaikka ei parisuhteessa eläisikään - parikymppisenä se saattoi siltä vielä tuntua. Vaikka parisuhde on iso osa elämää, ei se ole koko elämä. Tämän moni ymmärtää ylittäessään kolmenkympin rajapyykin.

Seksi on parempaa

Kun kokemusta on karttunut ja omaan kehoon ehtinyt tutustua jo useamman vuoden, luistaa myös seksi paremmin. Aikuisena moni rohkaistuu myös kertomaan avoimemmin mieltymyksistään ja vaatimaan kumppaniltaan haluamansa. Siinä missä parikymppiset vielä miettivät pömpöttävää vatsaansa tai "liian suuria reisiään", keskittyvät aikuiset naiset enemmän seksistä nauttimiseen. Moni on myös enemmän sinut vartalonsa kanssa.

Lähde: Huffington Post

Kilpailut

Uusimmat