Mies! 6 paikkaa, joissa naiset silmäilevät sinua

05.06.2014 18:15 -

Men's Health -lehti listasi paikkoja, joissa naiset kiinnittävät huomionsa miehiin.

Moni mies saattaa miettiä, minkälaisissa paikoissa ja tilanteissa naiset silmäilevät heitä. Men's Health -lehti listasi paikkoja, joissa naiset todennäköisimmin katselevat sinua ihaillen.

Työpaikalla

Jos käytät työssäsi pukua, se vetoaa useimpiin naisiin. Myös käytöksesi työpaikalla kertoo paljon siitä, millainen olet siviilissä. Naiset kiinnittävät siihen huomiota.

Rannalla

Sixpack on luonnollisesti iso etu rannalla. Naiset kiinnittävät myös huomiota hauskanpitoosi rannalla, joten rentoutesi saattaa valloittaa, pelasit sitten lentopalloa tai vietit aikaa koirasi kanssa.

Baarissa

Vaikka nainen sanoisi, että on tullut vain viettämään iltaa ystäviensä kanssa, on hyvä mahdollisuus, että tämä skannaa samalla huonetta alfa-uroksen toivossa. 

Julkisissa kulkuvälineissä

Julkisissa jokainen on todellakin oma itsensä matkustaessaan yksin. Pelasit sitten videopeliä matkalla, luit kirjaa tai näytit vain jurolta, on hyvä mahdollisuus, että nainen tarkkailee sinua samalla.

Kirjastossa

Jos satut olemaan lukemisen ystävä, sinua onnistaa, sillä monet naiset kiinnittävät huomiota miehiin kirjastossa. Seuraavan kerran kun suuntaat sinne, niin tiputa kirjasi lattialle muutaman kerran ja pyllistä kunnolla siltä varalta, että nainen silmäilee sinua.

Aiemmin pohdimme, voiko tekstiviestittely olla pettämistä. Lue juttu tästä.

Lähde: Men's Health

Kilpailut

Uusimmat