Mies, aiotko muuttaa yhteen naisen kanssa? Nämä 8 asiaa kodissasi muuttuvat

17.12.2012 20:15 - Heli Thoren

Naiset tuovat miesten elämään mukanaan torkkupeitot, kynttilät ja jäätelöt monimutkaisilla nimillä.

Yksin elävät miehet saattavat syödä illalliseksi nuudeleita ja nakkeja. Heidän seinällään ei välttämättä ole taidetta, eikä sohvan reunalla ole torkkupeittoa vilun varalta. Tältä listalta löytyvistä asioista huomaa, että nainen on muuttanut taloon:

1. Kynttilät

Harva sinkkumies säilöö kaapissaan suurta purkillista kruununkynttilöitä. Mutta kun nainen on asettunut taloksi, kotoa löytyy kunnon kynttiläarsenaali tuikuista tuoksuviin kynttilöihin.

2. Mietelauseita - muodossa, jos toisessa

Viisauksia jakavat jääkaappimagneetit, postikortit ja mietelauseita viljelevät sohvatyynyt ovat naisten suosikkeja. Carpe Diem, Life Is A Gift ja niin edelleen. Naisen asetuttua taloksi, mieskin saa osansa tärkeistä elämänviisauksista.

3. Erikoisia jäätelölaatuja

Mikä tahasa Ben & Jerry's jäätelö kelpaa. Sitä parempi jätski, mitä pidempi nimi - sen naiset tietävät.

4. Hyvät henkarit

Jos mieheltä kysytään, kauluspaidan voi ripustaa vaikka pyyhekoukkuun. Naiset ovat sen sijaan toista mieltä. Mitkä tahansa muoviset tai vääntyneet rautahenkarit eivät kelpaa - henkareiden pitää paitsi täyttää tehtävänsä myös näyttää kauniilta.

5. Kuukautissetti

Terveyssiteet, pikkuhousunsuojat, tamponit ja varapikkarit eivät ole miehelle kovin tuttuja. Kun nainen tulee taloon, mies löytää hammastahnaputelinsa vierestä Regular-tamponeja ja yösiteitä.

6. Kehystetty kuva

Naiset rakastavat ripotella muistoja elämästä kauniisti kehystettynä. Hauska räpsy Ruisrockista viime kesältä tai suloinen kuva miehen lapsuusvuosilta ansaitsee päästä kehyksiin  - tottakai.

7. Taide

Kuvataiteilijoiden joulumyyjäisistä ostettu vedos ei välttämättä löytäisi tietään miehen seinälle. Onneksi naiset sivistävät miestään - myös mitä tulee taiteeseen.

8. Torkkupeitot

Niitä pitää olla sohvannurkassa, nojatuolin karmilla ja sängyn päädyssä. Torkkupeittoon kääriytyminen viileänä iltana, teekuppi kädessä on naiselle yhtä kuin koti.

Lähde: Verysmartbrothas.com

Kilpailut

Uusimmat