Mies, älä tee näin! 4 yleisintä seksimokaa

23.09.2012 11:45 - Heli Thoren

Haluaisitko enemmän ja kiihkeämpää seksiä? Jos vastasit kyllä, lue nämä vinkit.

Naiset ja miehet ovat erilaisia - myös sängyssä. Vältä näitä seksistipluja sängyssä, niin pidät partnerisi tyytyväisenä ja seksielämänne vilkkaana:

1. Muista, että koko seksiakti on aistillinen kokemus, ei vaan välttämätön paha matkalla kohti orgasmia. Monet miehet ovat huomaamattaan orgasmikeskeisiä. Naiset kaipaavat lämmittelyä, suloisia puheita ja huolellista esileikkiä saadakseen orgasmin. Saatat itsekin yllättyä siitä, miten mukavalta lämmittely tuntuu. Jos tähtäät vain orgasmiin, voivat naisesi ja omat tarpeesi poiketa liian suuresti toisistaan.

2. Monet miehet tuntevat tv:n tai sähköpostien tarjonnan tarkemmin kuin oman naisensa. Tämä saattaa kuulostaa kliseeltä, mutta tv:n tai tietokoneen sulkeminen saattaa tehdä ihmeitä makuukammarin menolle. Keskity kuuntelemaan mitä naisellasi on sanottavaa ja ole oikeasti läsnä. Hän maksaa huomiosi takuulla takaisin vällyjen välissä.

Jos tunnet, että kaipaat hektisen työpäivän jälkeen irtiottoa ennen kuin aloitat keskustelun puolisosi kanssa, tee itsellesi sääntö: sen jälkeen, kun olet hetken aivottomana surffaillut netissä, on naisesi vuoro.

3. Jos pidät sitä, että saat seksiä itsestäänselvänä, suhteen erotiikka kuivuu kasaan. Pidä seksiin keskittymis -päiviä, jolloin huomioit rakastasi erityisen paljon. Seksuaalista virettä voi pitää yllä jo silloin, kun lapset vielä pyörivät jaloissa tai ruuanlaitto odottaa. Halaile, silitä ja kuiski kohteliaisuuksia kultasi korvaan. Näin pääsette hyvään tunnelmaan, ja kun seksille on päivän päätteeksi aikaa, on meno takuulla arkiseksiä kiihkeämpää.

4. Pyri pitämään rutiinit poissa seksielämästänne. Siinä vaiheessa, kun kärtät seksiä aina lauantaisin saunan jälkeen, olette menossa väärään suuntaan. Pitkässäkin parisuhteessa yllättävät liikkeet seksin saralla tuovat takuulla suhteeseen kipinää. Tee retki alusvaateliikkeeseen ja valitse sieltä asu, joka on omaan mieleesi. Anna se rakkaallesi lahjaksi ihan tavallisena tiistai-päivänä. Internet on pullollaan asento- ja suuseksivinkkejä, joilla voit rikkoa suhteenne rutiineja. Ota vastuuta siitä, ettei seksielämänne ala toistaa itseään. Kun näet hyvän seksin eteen vaivaa, myös kumppanisi suhtautuu rakasteluunne eri tavalla.

Lähde: Askdanandjennifer.com

Kilpailut

Uusimmat