Mies huomio! 6 tekoa, jotka nainen palkitsee taatusti!

10.09.2012 19:15 - Karoliina Kotala

Miesten voi olla toisinaan hankalaa miellyttää naista. Guyism-sivusto listasi tekoja, joita harva mies on tullut ajatelleeksi, mutta jotka taatusti ovat naisen mieleen.

1. Rehellinen mielipide.
Vaikka naiset haluavat kuulla kohteliaisuuksia, on toisinaan virkistävää kuulla myös totuus. Seuraavan kerran kun naisesi siis kysyy mielipidettäsi uudesta asustaan, kerro hänelle kauniisti mitä mieltä todella olet.

2. Neuvojen antaminen.
Naiset arvostavat hyvää kuuntelijaa, mutta varsinaisen vaikutuksen teet antamalla hyviä neuvoja, ja siten osoittamalla todella pohtineesi asiaa.

3. Aloita riita.
Riitely on toisinaan terveellistä ja nainen arvostaa jos osaat puhua suusi puhtaaksi asioista, jotka painavat mieltäsi. Nosta siis rohkeasti kissa pöydälle.

4. Anna neuvoja hänen ystävilleen.
Ystävien huomioiminen on naisellesi tärkeää, mutta sen sijaan että pitäisit välit hänen ystäviinsä etäisinä, kuuntele heitä ja osallistu keskusteluihin.

5. Älä vahdi häntä.
Anna naisesi pitää kiinni sosiaalisesta elämästään, äläkä rajoita hänen menemisiään. Kun annat hänelle tilaa, annat hänelle tilaisuuden kaivata sinua.

6. Osallistu suunnitelmiin.
Vaikka naisesi haluaa suunnitella itse huolellisesti yhteisen lomareissunne tai ravintolailtanne, näytä hänelle että tarvittaessa olet apuna suunnitelmien tekemisessä.

Lähde: Guyism

Kilpailut

Uusimmat