Mies, huomio! 8 tieteellisesti todistettua asiaa, joita jokainen nainen haluaa mieheltä!

11.01.2013 11:45 - Karoliina Kotala

Jokainen mies on ainakin kerran elämässään joutunut esittämään kysymyksen: mitä nainen haluaa. Jotta miehen tehtävä olisi edes hiukan helpompi, on tiede saanut Made Man -sivuston mukaan todistettua kahdeksan asiaa, joita nainen takuulla rakastaa, ja ennen kaikkea haluaa mieheltä.

1. Älä hymyile.
British Columbia Universityn tutkimuksen mukaan naiset tunsivat vähiten vetoa miehiin, jotka hymyilivät. Tutkijat eivät ole varmoja miksi hymy ei kiehdo naista, mutta uskovat sen liittyvän esiaikaisiin rooleihin. Hymy oli aikanaan merkki alistumisesta ja kiltteydestä, kun taas naisiin vetoa äänekäs ja ylpeä mies.

2. Keskiverto ulkonäkö.
Teksasin yliopistossa tehdyssä tutkimuksessa selvisi, että naiset välttelevät miehiä, jotka näyttävät liian hyvältä. Syyn uskotaan tälläkin kertaa löytyvän historiasta, mutta syy voi olla myös se, että naiset haluavat kaiken huomion itselleen.

3. Yhdennäköisyys isään.
St. Andrews -yliopisto teki tutkimuksen, jossa kysyttiin 400 suhteessa olevalta naiselta heidän isänsä ja puolisonsa ulkonäöstä. Yllättäen suurella osalla naisista oli partneri, joka muistutti heidän isäänsä. Samaa pätee myös miehiin ja heidän äiteihinsä. Ilmeisesti vanhempien kasvojen piirteet piirtyvät mieliimme, ja pysyvät siinä myös etsiessämme itsellemme kumppania.

4. Naisellisuus.
Abardeen yliopiston mukaan kapea leuka ja pyöreät silmät ovat naisten mieleen, vaikkakin niitä pidetään kaikkea muuta kuin miehekkäinä.

5. Tanssitaidot.
Northumbria School of Life Scienses totesi tutkimuksissaan naisten tulkitsevan miehen tanssikyvyt merkkinä hyvästä terveydestä, voimasta ja rakastelukestävyydestä. Tehokkaimmat tanssiliikkeet muistuttivat paljon Elviksen liikkumista, joten lantion merkitys oli suuri.

6. Homoseksuaalisuus.
Tutkija Meredith Chivers halusi selvittää mikä todella saa ihmiset kiihottumaan. Nainen tutki asiaa näyttämällä naisille erilaisia videopätkiä seksin harrastamisesta, ja ylivoimaisesti kiihottavimmaksi nousi seksikohtaukset kahden miehen välillä.

7. Punaiset vaatteet.
Journal of Experimental Psychology -lehden mukaan naiset tuntevat vetoa miehiin, joilla on yllään punaista vaatetta. Ilmiö ei ollut myöskään maakohtainen, vaan samat tulokset todettiin eri puolilla maata. Syyn uskotaan löytyvän siitä, että naiset kokevat punaisen värin olevan merkki korkeasta statuksesta.

8. Paksuus, ei pituus.
Teksasin yliopistossa on todettu naisten arvostavan eniten miehen sukuelintä, joka on paksu eikä niinkään pitkä. Jopa 90 prosenttia naisista totesi paksuuden olevan pituutta tärkeämpi seikka.

Lähde: Made Man

Kilpailut

Uusimmat