Mies, näin järjestät naiselle romanttisen unelmaloman

24.05.2014 14:15 -

Men's Health -lehti listasi vinkkejä, joilla mies voi järjestää naiselle unelmaloman.

Kumppanin kanssa lomaillessa tyydytään monesti romanttisiin kävelylenkkeihin rannalla ja illallisiin ravintolassa. Men's Health -lehti kokosi vinkkejä, joilla mies voi järjestää naiselle entistä romantisemman lomakokemuksen muutamilla yksinkertaisilla asioilla.

Ennen matkaa

1. Osta hänelle herkkuja jo lentokentälle

Monesti lentokentällä lento saattaa myöhästyä ja silloin on kätevää, jos olet varannut kumppanillesi hyvää pientä syötävää. Kun verensokeri ei laske, kaikki pysyvät hyvällä tuulella.

2. Salaa määränpää mahdollisimman kauan

Jos olet varannut yhteisen matkan romanttisessa mielessä, älä paljasta lomakohdetta ennen lentokenttää. Mysteerisyys lisää romantiikkaa.

3. Järjestä aarteenetsintä

Piilota muutama johtolanka lemmenlomasta ympäri taloa. Pienikin asia, kuten matkakokoinen shampoo toimii hyvänä vihjeenä. Näin kumppanisi huomaa, kuinka paljon vaivaa olet nähnyt hänen takiaan.

Matkakohteessa

1. Osta hänelle mielekästä lukemista

Vaikka päivät kuluisivat muissa aktiviteeteissa, on toisinaan silti mukava olla rauhassa hetken. Osta kumppanillesi mieleinen lehti tai kirja hänen lempikirjailijaltaan. Näin todistat, että tunnet hänen makunsa.

2. Järjestä hänelle piknik hotellihuoneeseen

Tee järjestelyjä ennen kuin menette hotellihuoneesenne ja varaa kumppanisi lempiruokia sinne. Korvatkaa yksi ravintolaillallinen intiimimmällä ruokahetkellä.

3. Soita ravintolaan etukäteen

Soittamalla tai vaikkapa sähköpostia pistämällä pystyt järjestämään pieniä romanttisia yksityiskohtia illalliseenne, eli vaikkapa romanttisen pöydän erillään muista tai ruusunlehtiä pöydässänne.

Matkan jälkeen

1. Suunnitelkaa seuraavaa lomaanne

Paluulento on todennäköisesti matkanne masentavin hetki. Ideoikaa jo seuraavaa lomaanne. Kysy kumppaniltasi, minne hän haluaisi mennä ja mitä hän haluaisi tehdä.

2. Osta hänelle muisto yhteisestä lomastanne

Anna naiselle loman jälkeen jokin muistoesine yhteisestä reissustanne. Näin hän ei koskaan unohda lomaanne.

3. Luo valokuva-albumi

Ota paljon kuvia matkastanne, ja teetä loman jälkeen niistä kuva-albumi, joka pitää sisällään matkamuistonne.

Aiemmin uutisoimme sukellusveneestä, joka on muutettu lemmenhotelliksi pariskunnille. Lue juttu tästä.

Lähde: Men's Health

Kilpailut

Uusimmat