Mies, päädytkö aina vain ystäväksi naisen kanssa? Katso syyt siihen

26.05.2014 19:45 -

Men's Health -lehti listasi virheitä, jotka johtavat miehet friend zonelle naisten kanssa.

Friend zonella tarkoitetaan tilannetta, jossa henkilö päätyy tahtomattaan platoniseen ystävyyssuhteeseen romanttisen suhteen sijasta. Oletko koskaan tavannut naista, jonka kanssa olet ollut vastaavassa tilanteessa? Men's Health -lehti kertoo, miten päädyt kyseiseen tilanteeseen.

1. Et tee aikeitasi selväksi

Saattaa kuulostaa itsestäänselvyydeltä, mutta jos et eleelläkään viesti naiselle olevasi kiinnostunut, tulette pysymään ystävinä. Suora puhe on aina parempi vaihtoehto. Se ei tarkoita sitä, että pitäisi seurustelusuhdetta ensimmäisenä iltana tiedustella, vaan pieniä asioita. Jos haluat esimerkiksi viedä naisen ulos, niin älä sano "mennäänkö syömään", vaan "haluaisin viedä sinut ulos".

2. Annat naisen valittaa itsellesi muista miehistä

Voit kenties ajatella, että jos kuuntelet naisen avautumiset miesongelmista, saat itse myöhemmin tilaisuuden romanssiin. Joskus se toki voi mennäkin niin, mutta yleensä se vain vahvistaa naisen tunnetta ystävyydestänne.

3. Yrität liikaa

Jos huomaat tekeväsi naiselle palveluksia, jotka yleensä kuuluisivat poikaystävälle, kyseessä on huono merkki. Jos nainen turvautuu sinuun aina hädän tullen, muttei kuitenkaan muuten anna positiivisia signaaleja romanttisessa mielessä, haaskaat todennäköisesti aikaasi. 

4. Pelkäät pakkeja

Useimmat meistä pelkäävät torjutuksi tulemista, jos kerromme tunteistamme avoimesti. Tämä saattaa johtaa siihen, että jäätte vain ystäviksi ilman, että mitään edistystä tapahtuu. Olet kuitenkin jo saattanut unelmoida parisuhteesta naisen kanssa, ja samalla tunteista kertominen on liian pelottavaa. Toimi ennen kuin kynnys kasvaa liian suureksi.

Aiemmin kerroimme neljästä asiasta, jotka nainen haluaisi miehen tietävän seksistä. Lue juttu tästä.

Lähde: Men's Health

Kilpailut

Uusimmat