Miesten ja naisten seksihalut mitattiin - lue tulokset

30.08.2013 15:15 -

Monet sitä ovat vihjailleet läpi vuosien, mutta uusi amerikkalainen kaksiosainen tutkimus todistaa, että miehet ajattelevat seksiä useammin kuin naiset.

Tuore tutkimus kertoo, että sukupuoltenväliset eroavaisuudet liittyvät vahvasti seksuaalisesti koettuihin impulsseihin. Tutkimukseen osallistui 218 amerikkalaista, joista seitsemänkymmentä oli miehiä ja loput 148 naista. Osallistujien iän keskiarvoksi muodostui noin 32 vuotta.

Tutkimus sisälsi kaksi eri vaihetta, joissa ensimmäisessä osallistujia käskettiin raportoida heidän kokemistaan lemmenhimoistaan kohdatessaan potentiaaliselta tuntuneen kumppanin arkipäivän keskellä. Toinen vaihe suoritettiin tietokoneen äärellä, jossa osallistujille näytettiin kuvia ja käskettiin painaa nappia, kun potentiaalinen ihminen tuli ruudulle.

Miehet dominoivat selkeästi molemmissa testeissä, joka tutkijoiden mukaan osoitti, että miehillä ja naisilla on kyky hallita himoaan samalla tavalla, mutta miehillä on huomattavasti voimakkaampi seksuaalinen vietti. Tämän johdosta miehet myös aloittavat naisia todennäköisemmin uuden parisuhteen.

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat