Miestyypit, joihin ei tulisi tuhlata aikaa sekuntiakaan

02.01.2013 16:15 - Katariina Näreaho

Deittaillessa tapaa mitä kummallisimpia ihmistyyppejä. Viihdesivusto Buzzfeed helpottaa sinkkunaisten elämää listaamalla miehet, joiden kanssa parisuhdetta tulisi miettiä tarkkaan.

Mies jonka kylpyhuoneesta löytyy useita hammasharjoja
Hyvä suuhygienia on kaiken a ja o, mutta sen ylläpitämiseen ei tarvita kuin yksi hammasharja. Miehellä, jolta löytyy useampi harja, viettää öitään useamman eri naisen kanssa. Tämä mies ei ole vielä valmis vakituiseen parisuhteeseen.

Mies, jota et näe koskaan päivänvalossa
Jos olette tapailleet jo jonkin aikaa, mutta nähneet toisianne vain iltayhdeksän ja aamukolmen välillä, ette oikeasti deittaile. Olet hänelle ennemminkin se vakipano, joka on vain puhelinsoiton päässä. Jos sinusta pelkkä lounastreffeille pyytäminen tuntuisi oudolta, ei hänestä ole sinun poikaystäväksesi.

Turhamainen mies
Itsestään huolehtiminen on hyvä asia, mutta liika on aina liikaa. Älä tuhlaa aikaasi mieheen jolla on rituaalinomaisia tarpeita valmistautua ennen uloslähtöä - hyvä esimerkki tällaisesta miestyypistä Jersey Shoren Pauly D. Ja jos näet miehen keimailevan peilin edessä, vääntäen samalla huulia törrölle, juokse ja kauas!

Mies, joka ei omista yhtään kirjaa
Elokuvaohjaaja John Waters on joskus sanonut: "If you go home with somebody, and they don't have books, don't fuck 'em!". Miehellä ei tarvitse olla kotonaan kokonaista kirjastoa, mutta olisi hyvä jos häneltä löytyisi edes muutama teos. Raamattua ja sarjakuvia ei lasketa.

Mies, joka kehystää oman valokuvansa ja pitää sitä yöpöydällään
Tämä on yksi hälyttävistä merkeistä, joka viittaa narsistiin. Miehet, jotka luulevat olevansa maailmankaikkeuden keskipisteitä, tekevät sen yleensä hyvin selväksi käytöksellään. Kun havaitset merkit, toimi sen mukaisesti.

Mies, joka on fanaattinen urheilujoukkueen kannattaja
Lätkä on kivaa ja fudistakin tulee seurattua aina silloin tällöin. Ok, mutta jos mies rakentaa elämänsä yhden joukkueen ympärille, tulet todennäköisesti jäämään usein yksin. Tämä on myös merkki siitä, ettei miehellä ole minkäänlaista omaa persoonaa.

Huumorintajuton mies
Yksi tärkeimmistä kriteereistä miehessä on huumorintaju. Pelkästään se, että hän saa sinut nauramaan ei kuitenkaan riitä. Miehen tulisi pystyä nauramaan myös itselleen.

Mies, joka jättää kertomatta asioita
Vaikka totuuden kertomatta jättäminen ei olekaan varsinaisesti valehtelemista, on se silti osa petosta. Älä tuhlaa aikaasi mieheen, joka tietoisesti jättää asioita kertomatta. Parisuhde ei saisi perustua tähän.

Mies, joka tekee numeron ruokavaliostaan
Terveelliset elämäntavat kunniaan ja niin edelleen. On kuitenkin toinen asia elää orjallisesti ruokailutottumusten mukaan. Vieläkin pahempaa on se, jos luokittelee muut ympärillään olevat ihmiset sen mukaan.

Peter Pan -syndrooma
Ikäerolla ei ole juuri mitään merkitystä. Jos kuitenkin miehen henkinen ikä on oikeaa ikää huomattavasti alempi, tulee suhdetta harkita uudelleen. Jos hän ei suostu kasvamaan koskaan aikuiseksi, voi ero olla oikea vaihtoehto.

Mies, joka on koukussa sosiaaliseen mediaan
Facebookin, Twitterin, Foursquaren ja Instagramin jatkuva päivittäminen on täysin turhaa. Seurassa ollessa se on myös hyvin töykeää.

Lähde: Buzzfeed

Kilpailut

Uusimmat