Mihin ensimmäisillä treffeillä todella kiinnitetään huomiota? Miehet kertovat

04.12.2014 18:15 - Reija Saarinen

Treffeillä kiinnitetään huomiota pieniin seikkoihin, sillä niistä voi todellisuudessa päätellä melkoisen paljon.

Ensitreffeillä kiinnitetään usein paljon huomiota pieniin asioihin. Tämä johtuu siitä, että nämä pienet teot paljastavat usein ihmisestä yllättävän paljon. Mutta mitä ne seikat sitten ovat, joihin miehen mielenkiinto kohdistuu?

1. Paikalle saapuminen

"Ensimmäinen asia johon kiinnitän huomiota, on se, saapuuko nainen paikalle sovittuun aikaan."

2. Tauot

"Kiinnitän huomiota siihen, miten nainen toimii hiljaisten hetkien aikana. Ne voivat olla todella kiusallisia, mutta se saattaa myös paljastaa naisesta paljon, kuten sen osaako hän kääntää tilaisuuden edukseen."

3. Maksaminen

"Kiinnitän huomiota siihen, kurottaako nainen laskun tullessa omaa kukkaroaan. Vaikka haluankin maksaa, on minusta hienoa, jos toinen on kuitenkin valmis tarjoutumaan maksumieheksi".

4. Kipinä

"Kiinnitän huomiota siihen, että onko hänen ja minun välillä lainkaan kipinää. Toki sen vuoksi kiinnitän myös huomiota ulkonäköön, kuten kasvoihin. Seuraavaksi yritän selvittä sen, onko hän lämmin vai kylmä persoona ja nautinko hänen seurastaan. Olen aika tarkkaa huomaamaan asioita, joten ensivaikutelma on suunnattoman tärkeä".

5. Kohteliaisuus

"Kiinnitän aina huomiota siihen, miten deittiseurani kohtelee muita, kuten esimerkiksi tarjoilijoita. Se nimittäin kertoo ihmisestä suunnattoman paljon".

6. Hymy

"Rakastan naisia, joilla on kaunis ja suloinen hymy. Siksi kiinnitän siihen ensimmäisenä huomiota. Myös huumorintaju on suunnattoman tärkeässä roolissa. Toki hyvä pylly on myös kiva lisä."

7. Puhe

"Kiinnitän huomiota siihen, miten paljon nainen puhuu itsestään. Toki haluan oppia tuntemaan hänet, mutta jos kaikki keskustelu pyörii vain hänen ympärillään, mielenkiinto saattaa lopahtaa".


Lähde: Womens´s Health

Kilpailut

Uusimmat