Mikä tekee naisesta kauniin? Miehet kertovat

04.06.2015 23:15 - Senni Loikala

Miehillä on kiehotovia näkemyksiä siitä, mikä tekee naisesta kauniin. Vastauksissa korostuu luonne ulkonäön sijaan.

Kun miehet laitetaan pohtimaan kysymystä siitä, mikä tekee naisesta kauniin - ei voi kuin yllättyä positiivisesti. Heidän vastauksensa ovat syvällisiä ja naisen henkisyyttä arvostavia:

Jared: "Tämä on helppo. Kaunis mieli tekee kauniin naisen. Ikääntyessämme ulkonäkömme alkaa heiketä, ja ulkokuoresta tulee vähemmän merkityksellinen. Toki tahdon naisen, joka kantaa olemuksensa ylpeydellä ja pukeutuu mukavasti, mutta pelkällä ulkonäöllä ei pääse pidemmälle. Jos hän on luova, niin yhdessä jakamistamme kokemuksista tulee innostavia ja erilaisia. Se myös tekee seksistä paljon nautinnollisempaa. Jos hän on vieläpä syvällinen ja älykäs, ja voin oppia häneltä asioita, niin olen onnekas mies."

Matt: "En voi vastata vain yhtä asiaa, sehän on kuin kysyisi, että mikä tekee ruoasta maittavaa? Yhden naisen kohdalla se voi olla seksikäs ulkomuoto, toisella taas suloinen. Joskus se on vain omaleimainen hiustyyli tai upea rannekoru, mutta ehdottomasti ainutlaatuinen yhdistelmä tyyliä ja herkkyyttä auttaa."

Mr. Old Soul: "Mieleeni tulee eräs tietty nainen. Muistan, että hänellä oli kaikista upein näkemäni hymy ja hän oli niin viisas. Opin häneltä valtavasti. Ja muistan, että hänellä oli kaikista pehmeimmät kädet, joita olen koskettanut. Kaikista upein asia olin, kun rakastuin häneen rakastelun aikana. Hän luki runoutta minulle, mikä teki hänestä jopa entistä kauniimman. Tahdoin mennä hänen kanssaan naimisiin, mutta tästä on kulunut jo pitkä aika. Mutta se oli kaikista kaunein kokemus ikinä.

Javier: "Kaunis nainen on mielestäni ihminen, joka tahtoo olla sinun kanssasi, mutta ei tee niin vain siksi, että hänen täytyy olla jonkun kanssa. Kauneus on myös itsevarmuutta ja huomaavaisuutta muiden mielipiteitä ja tunteita kohtaan."

David: "Minulle kaunis nainen on yhdistelmä fyysistä viehättävyyttä ja upeaa ihmistä sisältäpäin, sellaista, joka on lämmin, välittävä, energinen ja intohimoinen. Ihminen, joka on älykkään utelias, nähnyt elämää ja joka tahtoo saada siitä enemmän irti. Nainen, joka tahtoo nauttia elämän matkasta uusien kokemusten ja seikkailuiden kera. Minä myös uskon sen olevan kaunista, jos joku tekee jotakin tehdäkseen maailmasta paremman paikan. Ja kaikista tärkein, hän tekee sinusta paremman miehen."

Lue myös: Mitä olet tehnyt rakkauden vuoksi? Miehet kertovat

Lähde: Elephant Journal

Kilpailut

Uusimmat