Kuva: Senja Rapila

Mikael, 26: "Tyttöystäväni on antanut minulle luvan harrastaa seksiä muiden kanssa"

20.03.2016 10:10 - Senja Rapila

Rakkaudesta-sarjassa erilaiset ihmiset puhuvat avoimesti ja rohkeasti sellaisistakin asioista, joita ei ole välttämättä tapana sanoa ääneen. Nyt äänessä on Mikael.

"Olen rikkonut hyvin paljon sydämiä. Ainakin 13 vuoden ajan, ellen pidempäänkin. Ennen sitä myös ala-asteella, mutta seurustelemalla jo 13-vuotiaasta lähtien. Tähän päivään mennessä monen kymmenen tytön sydän on särkynyt. Ehkä se johtuu siitä, että olen ollut niin kokematon näissä jutuissa, että ei mulla ole ollut hajua siitä, mitä rakkaus on. Olen saattanut miettiä, että ei hitto mä rakastan tätä muijaa, vaikka en edes rakasta. En mä tiennyt edes mitä rakkaus välttämättä on, en mä välttämättä tiedä mitä se on nytkään. Voi olla, että jonain päivänä tulee vielä joku hullumpi muija, joka vie mut jonnekin universumin toiselle puolelle. Tällä hetkellä en ole kuitenkaan tuntenut mitään, mitä tunnen tästä nykyisestä naisesta. Se riittää mulle."

"Alussa kumppanin ulkonäkö merkitsee mulle hyvinkin paljon. Sitten kun rakastuu oikeasti, on hyvin vaikeaa edes ajatella enää pelkkää ulkonäköä. Silloin siitä ulkonäöstä tulee sivuseikka ja sitä alkaa vaan oikeastaan kelaamaan että ei hitto, miten tämä onkin niin kaunis tämä mimmi. Ei sitä oikein ymmärräkään. Alussa se ulkonäkö on kuitenkin hyvin tärkeää. Ajan myötä vähemmän ja vähemmän kiinnostaa se miltä toinen näyttää aamulla. On vaan enemmän sellainen fiilis että hei beibi, näytät itse asiassa paremmalta just tolleen kun oot just herännyt kuin niin, että laittaisit naamarin päälle. Et sä oot aidosti sinä just, ku sä heräät."

"On niitä naisia ollut aiemminkin, jotka ovat vieneet jalat alta, mutta nyt joku on vienyt ne alta ensimmäistä kertaa eri tavalla. Se tuntuu todella hyvältä. Se ehkä jopa muuttaa minun elämääni kirjaimellisesti, olen positiivisempi ja on jatkuvasti parempi fiilis."

"Jos pettämisen tekee epäkunnioittavasti eli pettämällä pettämällä, eli siitä ei ole keskusteltu, niin sitä en voi antaa anteeksi. Jos olet seurustellut vaikka neljä vuotta mun kanssani ja ollaan neljä vuotta harrastettu seksiä joka ikinen päivä. Sitä voi verrata siihen, että syöt ruisleipää neljä vuotta ihan joka päivä. Ihan sama mistä kulmasta sitä haukkaa - vaikka siinä on se juusto päällä - niin tuntuu siltä, että haluaa yhden paahtoleivän. Sitten kun maistat sitä paahtoleipää muistat sen syyn, miksi söit sitä ruisleipää kaikki ne vuodet. Siksi, että se on niin paljon parempaa kuin paahtoleipä."

"Pettäminen on asia, joka on nykyään parisuhteissa se kaikista pahin asia. Me tehdään siitä paha asia. Jos sä tulet sanomaan mulle, että näin ei saa tehdä ja tämä ei ole sallittua, niin silloin mulle tulee vielä enemmän sellainen fiilis, että haluan kokeilla rajoja ja tehdä just sen asian. Jos se on sallittua, näkökulma asiaan tulee ihan eri suunnasta. Silloin sitä miettii, että mä saan tehdä näin, mutta haluanko mä oikeasti tehdä näin. Se on kaksipiippuinen juttu."

"Mun mimmi sanoi minulle näin: ”Kun me ollaan seurusteltu neljä vuotta, niin mä toivon, että sä annat mun harrastaa tytön kanssa seksiä ja jos mä haluan, niin ehkä pojankin. Mutta me keskustellaan siitä asiasta. Ja sä saat ihan milloin vaan, jos sun tekee mieli, harrastaa ihan kenen tahansa kanssa seksiä, mutta kerro siitä minulle, käytä ehkäisyä, äläkä jää nukkumaan viereen ja pussailemaan. Tule sen jälkeen mun viereeni ja kerro oliko siistiä.”"

"Ehdottomasti molempien välinen kunnioitus ja luottamus on tärkeintä parisuhteessa. Epäluottamus on sellainen asia, joka saisi mut eroamaan kumppanistani."

"Mä uskon, että hyvän suhteen salaisuus on se, että me miehet ja naiset olemme erilaisia. Naiset ovat enemmänkin sellaisia, että haluatte rakkautta, pitää huolta, olla äitejä ja hoivata. Me miehet halutaan valtaa, halutaan valloittaa, sotia ja panna menemään. Se ei edes liity rakkauteen millään tavalla vaan se liittyy siihen, mitä miesten DNA:ssa on."

Lue aikaisemmat Rakkaudesta-jutut tästä

Kilpailut

Uusimmat