Kuva: Fotolia

Miksi olet vielä sinkku? Lue, kuinka vastata ärsyttävään kysymykseen

02.01.2016 17:15 - Emma Ylistalo

Tärkeintä on miettiä ensiksi itse, mikä onkaan se oikea syy.

Miten reagoit, kun sukulaiset utelevat sinulta miksi olet edelleen sinkku? Jos se tuo pintaan ainoastaan surua, vihaa tai turhautumista, se on merkki siitä, ettet täysin rakasta elämääsi sinkkuna.

Kun joku seuraavan kerran kysyy sinulta miksi olet vielä sinkku, kiinnitä huomiota reaktioosi. Alatko heti puolustelemaan tilannettasi? Jos tunnet itsesi pieneksi ja ahdistuneeksi, on aika alkaa tarkkailla tilannetta enemmänkin. Vähemmän toivotut reaktiot kertovat, että meidän on alettava rehellisiksi itsellemme. Ensinnäkin meidän tarvitsee alkaa rehellisiksi itsellemme, jonka jälkeen voimme olla rehellisiä muille.

Yhteiskunnassamme ajatellaan helposti, että jos emme ole parisuhteessa, meissä on jotain vikaa. Onneksi tämä ei kuitenkaan pidä millään tavalla paikkaansa.

Moni rakastava ja vaikuttava ihminen on sinkku ja sinkkuna olemiseen on monia eri syitä. Saatat olla sinkku sen takia, että haluat tällä hetkellä panostaa täysillä uraasi. Tällöin mielesikin alkaa luoda elämää, jossa viikonloputkin ovat tehokasta työaikaa, eikä niitä vietetä kumppanin kanssa sohvalla. Yksi syy sinkkuuteen saattaa olla myös se, että et ole aivan varma mitä haluat elämältäsi. 

Kun olet itse ensin pohtinut syitä sille, miksi olet sinkku, sinun on myös helpompi olla rehellinen muille. Kun opit olemaan avoin omista asioistasi muille, rentoudut ja alat hyväksyä itsesi sellaisena kun olet.

Jos olet epärehellinen itsellesi ja ihmisille ympärilläsi, se vie paljon voimia ja aiheuttaa turhautumista. Kun kerrot muille oikeasti rehellisen vastauksen sille, miksi olet sinkku, he siirtyvät usein seuraavaan aiheeseen. Suurimmassa osassa tapauksista kysyminen onkin vain ihmisten tapa saada aikaan keskustelua.

Ja muista, että jos ihmiset ihmettelevät miten voit olla edelleen sinkku, sehän tarkoittaa että he ihailevat sinua! Ota se siis kohteliaisuutena.


Lue myös: Sinkkuna olo ei ole pelkkää kurjuutta - hyvät puolet koottiin listaan

Lähde: Your Tango

Kilpailut

Uusimmat