Millaiset silmät, auto ja hiukset - naiset listasivat mitä haluavat mieheltä! Katso ja opi!

28.09.2012 09:15 - Karoliina Kotala

Cosmopolitan-lehti selvitti millainen mies on naisten mieleen. Jos tuloksiin on uskominen, ei miehillä todella ole helppoa.

Hellyydenosoitukset osoittautuivat erittäin tärkeäksi ominaisuudeksi, sillä jopa 60 prosenttia naisista haluaa miehen, joka suukottelee julkisilla paikoilla. 53 prosentille naisista unelmienmies oli iältään lähellä naisen omaa ikää.

Ei myöskään ihme, että Hollywoodin unelmamiehet aiheuttavat paineita tavallisille miehille, sillä 51 prosenttia naisista ihastui miehiin, joissa oli Ben Affleck -tyylistä tosimiestä. 50 prosenttia naisista halusi myös miehen, jolla oli siisti ja klassinen leikkaus hiuksissaan.

Myös auto oli yllättävän tärkeä tekijä naiselle, sillä 44 prosenttia naisista tunsi vetoa miehiin, joka ajoi Jeepillä tai maasturilla. Pahat pojat eivät kuitenkaan olleet naisten mieleen, sillä 44 prosenttia halusi hauskan ja kiltin miehen, joka olisi ammatiltaan vaikkapa opettaja tai eläinlääkäri. 41 prosentille oli myös tärkeää, että miehellä oli siniset silmät, ja 40 prosentin mukaan silmät olivatkin puoleensavetävin piirre miehessä.

39 prosenttia naisista halusi miehen, jolla oli tummanruskeat tai mustat hiukset. 38 prosenttia haaveili myös miehestä, jonka kanssa olisi myrskyisiä seksisessioita. 37 prosentille naisista ehdottoman romanttista oli, jos mies saapui yökylään elokuvan ja viinipullon kanssa.

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat