Missä menee näkymätön muuri? Opi lukemaan oikein miehen kiinnostus

13.07.2013 20:15 - Laura Sulkava

Ihminen antaa huomaamattaan vinkkejä tuntemastaan kemiasta.

Ihastuneena on vaikeaa erottaa oman mielen kehittämät signaalit tarkoitetusta flirttailusta. Seuraamalla seuraavia käytöstapoja voi saada vihiä tunteista.

1. Kehonkieli

Jos kiinnostuksen kohteellasi on tapana koskea sinua jutellessasi ja olla läheisessä kontaktissa, se kertoo, että hän tuntee olonsa rennoksi kanssasi. Tämä myös viittaa kiinnostukseen.

Jokaisella on oma niin sanottu mukavuusraja tai muuri, jonka sisälle päästää vain ihmisiä, jotka tuntee turvallisiksi. Mennessä liian lähelle, epämukavuus saa astumaan todennäköisesti pienen askeleen taakse tai hänen silmissään välähtää.

2. Katse

Välillä jopa parhaiden ystävien kanssa on vaikeaa pitää katsekontaktia. Jos hänen katsekontaktinsa on ja pysyy, kannattaa antaa palaa! Katseeseen intensiivisesti vastaamalla rohkaiset häntä lähestymiseesi.

3. Kysy mielipidettä

Kysy esimerkiksi kavereiltasi, miten he tilanteen näkevät. Oletteko vain ystäviä vai näkyykö muiden silmiin kipinöintiä? Ulkopuolisen on helpompi ottaa kantaa tilanteeseen, kun oman pään ovat vieneet tunteet.

4. Ota ohjat omiin käsiisi

Hyvä vaihtoehto on jättää arvailu ja tehdä aloite. Olipa sitten kyseessä treffeille pyyntö tai kiihkeä suudelma, aloitteen tekemällä saat tietää nopeasti toisen tunteet.

Vaihtoehtoisesti voit kysyä vastapuolelta suoraan missä mennään.

Lähde: Female First

Kilpailut

Uusimmat