Mistä tietää, että mies haluaa erota? Paljastavat merkit koottiin

17.11.2014 12:55 - Susanna Karttunen

Aina miehet eivät osaa hoitaa erotilanteita kunnialla, vaan yrittävät huonolla käytöksellään saada naisen lopettamaan suhteen.

Mitä parisuhteen päättämiseen tulee, osa miehistä on täysiä pelkureita. Glamour-lehden miestoimittaja paljastaa, millä teoilla miehet yrittävät vihjailla kumppaneilleen haluavansa erota asian suoraan sanomisen sijaan.

Puhelujen ja viestien määrä vähenee merkittävästi

Joskus mies yrittää vihjata naiselle kiinnostuksensa lopahtamisesta jättämällä vastaamatta tai vastaamalla lyhyesti kultansa lähettämiin viesteihin. Tämä voi tosin johtua muistakin asioista, mutta kannattaa olla varuillaan.

Hän vastaa lyhyesti

Jos aiemmin kävitte pitkiä ja syvällisiä keskusteluja, mutta viime aikoina kultasi on vastaillut kysymyksiisi usein vain yhdellä sanalla, saattaa hän yrittää viestittää sinulle jotakin.

Hän ei enää halua puhua tulevaisuudesta

Jos mies ei yhtäkkiä halua enää sopia yhteisiä menoja ensikuulle tai ostaa vierekkäisiä istumapaikkoja lempibändinne ensikesän keikalle, ei hän välttämättä suunnittele olevasi kanssasi enää silloin.

Hänestä tulee täysi idiootti

Joskus miehen taktiikkana voi olla alkaa käyttäytyä idioottimaisesti, jotta sinä lopettaisit suhteen, eikä hänen tarvitse jättää sinua. Hän saattaa olla jatkuvasti äreä ja heittää passiivisaggressiivisia kommentteja. Tässä tapauksessa sinun varmaan kannattaakin jättää hänet, sillä tämä ei ole kypsän ihmisen käytöstä.

Aiempaan artikkeliimme on koottu merkkejä, jotka viestivät siitä, että olisi parempi erota. Pääset lukemaan ne tästä.

Lähde: Glamour

Kilpailut

Uusimmat