Kuva: Fotolia

Mitä intiaanien horoskoopit kertovat luonteestasi? Katso, osuuko oman merkkisi kuvaus sinuun

22.10.2015 15:45 - Senni Loikala

Amerikan intiaaneilla on omat, eläimiin perustuvat horoskooppimerkkinsä. Etsi syntymäaikasi perusteella oma merkkisi ja kuvaus persoonastasi.

Saukko (20.1. - 19.2.)

Saukko on oman tiensä kulkija. Myös muut näkevät hänen ainutlaatuisensa, mutta kaikki eivät ota hänestä selvää. Saukko katsoo maailmaa omasta näkökulmastaan, mutta hän ei ole maailman paras ratkomaan ongelmia. Rohkeus, rehellisyys ja sympaattisuus kuuluvat saukon vahvuuksiin.

Susi (20.2. - 19.3.)

Susi oivaltaa elämästä asioita, joita monet eivät ole tulleet ajatelleeksikaan. Hän on intohimoinen ja ajoittain tunteet ottavat vallan. Susi on kuitenkin hyvä kuuntelija ja hän on usein tarkkailjan roolissa. Joillekin susi jää ikuiseksi arvoitukseksi, jos häneen ei tutustu tarpeeksi syvällisesti. 

Haukka (20.3. - 19.4.)

Aivan kuten katseet kääntyvät taivaalla lentävään haukkaan, niin myös tämän intiaanihoroskoopin edustajat ovat suunnannäyttäjiä. He ovat usein synnynnäisiä johtajia, jotka osaavat kuitenkin kannustaa myös muita. Joidenkin haukkojen huonoina puolina ovat suvaitsemattomuus ja kärsimättömyys.

Majava (20.4. - 20.5.)

Majava on intiaanihoroskooppien terävä insinööri. Hän on haka luomaan strategioita ja uskaltaa tehdä suuria suunnitelmia. Majavan huonoina puolina ovat omistushaluisuus ja hermostuneisuus, mutta suurimman osan ajasta hän hurmaa ihmisiä nokkeluudellaan ja ahkeruudellaan.

Peura (21.5. - 20.6.)

Peura murtaa muureja huumorintajullaan, ja hän saa lähes kenet tahansa purskahtamaan nauruun. Hän on nopea liikkeissään ja inspiroi myös muita. Peura on aina tietoinen, mitä hänen ympärillään tapahtuu, mutta voi olla joskus hieman oikukas. 

Tikka (21.6. - 21.7.)

Tikka on täynnä empatiaa ja hän tahtoo tehdä maailmasta paremman paikan. Perheellinen tikka on ihanteellinen vanhempi ja hänellä on kova hoivavietti. Myös kumppanina tikka on sitoutuva ja rakastava, joskin mustasukkaisuuteen ja jopa omistushaluisuuteen taipuva. Tikka keksii aina ratkaisun ongelmiin neuvokkuutensa ansiosta ja kuuntelee muita.

Lohi (22.7. - 21.8.)

Lohi on luonnostaan täynnä intoa, eikä hänen sähköinen luonteensa jätä ketään kylmäksi. Luovuus ja älykkyys kulkevat lohen kohdalla käsi kädessä. Lohen rakkauselämä on usein täynnä suuria tunteita, joten myös myrskyt niissä ovat mahdollisia. Lohella on aina oltava tavoitteita elämässään, joita kohti hän ui, muuten hän on altis jopa itsekkyydelle.

Karhu (22.8. - 21.9.)

Karhu on etevä käsistään ja käytännöllisyys on hänen ehdoton valttinsa. Hän on loistava ja ahkera liikekumppani ja toimii yleensä järjen äänenä perheessä ja ystävien kesken. Kärsivällisyys, analyyttisuus ja suvaitsevaisuus kuuluvat karhun vahvuuksiin. 

Korppi (22.9. - 22.10.)

Korpissa on luontaista charmia, mistä on hänelle hyötyä myös työelämässä. Hänen ajattelunsa on poikkeuksellisen terävää ja korppi tietää, miten saavuttaa tahtomansa. Siitä huolimatta hän on mukautuva luonne. Korppi viihtyy joko kaupungeissa tai niiden välittömässä läheisyydessä.

Käärme (23.10. - 22.11.)

Käärme on intiaanimerkeistä kaikista hengellisin. Hänen kykynsä pistetään merkille piireissä, joissa arvostetaan yhteyttä yliluonnolliseen. Käärme on myöskin herkkä, eikä välttämättä osaa ilmaista tunteitaan muille. Hän on intensiivinen, impulsiivinen ja kunnianhimoinen luonne. 

Pöllö (23.11. - 21.12)

Pöllössä on monta puolta; hän on lämmin ja menevä luonne, mutta hän tekee myös kunnianhimoisesti töitä tavoitteidensa eteen. Päästäkseen maaliin pöllö pistää itsensä täysillä likoon. Pöllö on samalla viisas, mutta myös altis uhkarohkeuteen. Yhdistelmä aiheuttaa sen, että pöllöä ymmärtääkseen täytyy häneen tutustua kunnolla.

Hanhi (22.12. - 19.1.)

Hanhi on kunnianhimoinen luonne, joka tekee töitä saavuttaakseen onnistumisia. Hän ei suostu jäämään kakkoseksi, ja tappion joskus tullessa on se kova kolaus hanhelle. Hän on päämäärätietoinen ja lahjakas monissa asioissa. Kovasta kunnianhimosta huolimatta hanhi välttää konflikteja.


LUE MYÖS: Härät lihovat helposti, rapu piilottelee karkkia - horoskooppi kertoo, millainen laihduttaja olet

Lähteet: Higher Perspectives ja Brownie Locks

Kilpailut

Uusimmat