Kuva: Fotolia

Mitä kumppanisi haluaa sinun tietävän, kun hän antaa suuseksiä - 7 kohtaa

19.07.2016 19:30 - Senja Rapila

Varsinkin sheivaamisen tärkeys korostuu silloin, kun tarjolla on orgasmeja.

Cosmopolitan listasi seitsemän kohtaa, jotka jokaisen naisen tulisi tietää suuseksin vastaanottamisesta.

1. Hän ei pysty pidättelemään hengitystä ikuisuuksiin.

Vaikka haluaisitkin istua hänen kasvoillaan ja pidätte molemmat siitä, ei kumppanisi pysty pidättelemään hengitystään kovin pitkään. Hyväksy se, että hän tarvitsee aina välillä taukoa, mikäli pitäydytte tässä asennossa.

2. Sheivaaminen on sinun päätöksesi.

Suurimmaksi osaksi seksikumppanisi eivät välitä siitä, kuinka trimmaat karvasi. Voi kuitenkin olla huomattavasti mukavampaa, jos alakerta on siistitty, eikä karvoja löydy hampaiden välistä suuseksisessioiden jälkeen.

3. Opasta häntä vapaasti.

Nappaa seksipartneria hiuksista ja ohjaa häntä vapaasti. Jos haluat itsellesi varmimmin orgasmin, on hyvä ottaa ohjat omiin käsiinsä. Partneristasi voi myös olla seksikästä tietää, että ohjat eivät ole hänen käsissään.

4. Kerro, jos mitään ei tule tapahtumaan.

Jos tiedät, ettei orgasmi ole tuloillaan hetkeen, kerro siitä hänelle. Mikään ei ole turhauttavampaa kuin se, että yrittää aikansa, mutta ei pääse lopulta maaliin lainkaan.

5. Puhu.

Joskus puhuminen suuseksin aikana voi auttaa: ohjasta kumppani paikkoihin, joihin hän ei välttämättä osaa mennä. Haluatko, että hän puristelee nännejäsi? Kerro siitä.

6. Kuvittele, että olet yksin.

Mikään ei ole seksikkäämpää kuin se, että nauttii omasta vartalostaan. Unohda siis se, että joku toinen touhuaa alakerrassasi ja koskettele vapaasti itseäsi. Hiero nännejäsi tai mitä tahansa, mikä saa sinut kiihottumaan. Teillä molemmilla on sama päämäärä: sinun orgasmisi.

7. Ilmoita, kun olet saamassa orgasmin.

On hyvä ilmoittaa partnerille orgasmin tulosta, jotta hän voi varautua siihen. Voit vahingossa lukita hänen päänsä haarojesi väliin tai jos hän pelkää "naisten siemensyöksyä", on siihenkin hyvä varautua.

Lähde: Cosmopolitan

Lue myös: Opettele suihinoton mestariksi - katso 12 kohdan lista

Kilpailut

Uusimmat