Mitä mies todella ajattelee? Nainen, näitä et tiennyt!

01.02.2013 19:30 - Karoliina Kotala

Marie Claire -lehti ja Maxim-sivusto ovat lyöneet hynttyyt yhteen selvittääkseen miten miehet todella ajattelevat ja toimivat.

Tutkimuksessa selvisi melko monipuolista tietoa miesten ajatuksista. Haastattelut osoittivat muun muassa, että 34 prosenttia miesvastaajista oli salaa vakoillut tyttöystävänsä sähköpostia. 59 prosenttia taas olisi valmis syömään miesten ehkäisypillereitä.

Kun miesten annettiin valita joko seksiä seitsemänä päivänä viikossa tai hyvää seksiä kerran viikossa, valitsi 63 prosenttia vastaajista seksiä jokaiselle viikonpäivälle. 35 prosenttia miehistä myös paljasti masturboivansa ennen treffejä ja 78 prosenttia miehistä kertoi masturboivansa vähintään kerran viikossa.

Erikoista kyllä, 39 prosenttia miehistä haistelisi useammin mieluummin naisen shampoon tuoksua, kuin hänen hajuvetensä tuoksua. Yhtä hämmentävää lienee myös, että 37 prosenttia miehistä pettäisi, jos tietäisi ettei jäisi kiinni. 57 prosenttia miehistä kuitenkin laski suutelemisen pettämiseksi, ja yksi kymmenestä miehestä oli harrastanut seksiä polttareissa.

18 prosenttia miehistä myös toivoi tyttöystäviensä olevan rikkaampia, ja 16 prosenttia toivoi tyttöystäviensä omaavan isommat rinnat.

Lähde: C100

Kilpailut

Uusimmat