Kuva: Fotolia

Miten ihastusta voi pyytää ulos? Hauskat keinot koottiin yhteen

05.07.2016 18:00 - Reija Saarinen

Kysymyksen voi heittää ilmoille vaikka ruoan avustuksella.

Jokainen tietää, että ihastuksen lähestyminen saattaa olla hyvinkin jännittävää. Tosin omat pelkonsa on voitettava, ainakin jos mielii treffeille oman ihastuksensa kanssa.

Whisper-sivustolle on koottu nokkelia keinoja, joiden avulla voi sitä omaa ihastustaan lähestyä. Vinkkien mukaan yksi hyvä keino on muun muassa ottaa avuksi ruoka.

"Näin hänet junassa ja olin aivan liian hermona jutellakseni hänelle. Kirjoitin sitten oman käyntikorttini taa - olet söpö, heitin sen hänen päälleen ja juoksin pois. Olemme olleet nyt yhdessä kaksi vuotta."

"Kysyin hänen numeroaan toteamalla - Puhelimeni taitaa olla rikki, sillä siinä ei ole sinun puhelinnumeroasi."

"Lähestyin häntä sillä hän näytti minusta tutulta. Selvisi, että olin yrittänyt iskeä häntä viikko sitten ollessani humalassa. Hän rakastaa tuon tarinan kertomista."

"Kirjoitin banaaniin pyynnön lähteä kanssasi treffeille ja piilotin sen hänen eväsrasiaansa. Se vaati hieman rohkeutta, mutta oli todellakin kaiken sen arvoista."

"Kirjoitin paperilennokkiin treffipyynnön, jonka heitin hänelle. Hän avasi sen, kirjoitti vastauksen ja heitti takaisin. Vastaus oli kielteinen."

"Tapasimme kerran, kun hän oli kävelemässä kotiin koulusta. Hän yritti antaa minulle ystävällisen halauksen, minä päätin suudella häntä. Hänen ilmeensä oli näkemien arvoinen. Olimme pitkään yhdessä tuon tapauksen jälkeen. "

Lue myös: Millaiset ovat hyvät treffit? Miehet paljastavat

Lähde: Whisper

Kilpailut

Uusimmat