Oletko todella valmis parisuhteeseen? Lue, mitä tehdä ennen vakiintumista

26.09.2015 09:15 - Tiina Svensk

Jos et ole vakituisessa parisuhteessa, kannattaa sinkkuudesta ottaa kaikki irti.

Jos haaveilet parisuhteesta, kannattaa miettiä, onko todella valmis vakiintumaan uuden kumppanin kanssa. Jos lähistöllä ei ole mahdollista kumppaniehdokasta, kannattaa omasta sinkkuajastaan ottaa kaikki irti.

Joskus yksin ollessaan oivaltaa myös, ettei aiemmin ole todellisuudessa ollut valmis uudelle parisuhteelle. Sinkkuna kannattaa käydä läpi ainakin seuraavat asiat:

Rakasta itseäsi: Kuulostaa todella kliseiseltä mutta on totta. Kun rakastat itseäsi, myös uusi kumppanisi osaa arvostaa sinua tarpeeksi.

Ymmärrä itseäsi: Opettele ymmärtämään itseäsi, käyttäytymismallejasi ja ajatuksiasi.

Matkusta: Kun olet matkustanut ympäri maailmaa, tiedät, minne todella haluat asettua.

Määrittele tavoitteesi: Sinun tulee tietää, minne olet menossa elämässäsi. Silloin tiedät myös, millaisen ihmisen haluat rinnallesi, kun kuljet kohti tavoitteitasi.

Heittäydy: Anna hetken viedä, heittäydy, näe ja koe! Sinkkuna sinun ei tarvitse olla vastuussa kenellekään tekemisistäsi.

Särje sydämesi: Anna sydämesi särkyä. Kun olet tuntenut todellista sydänsurua, osaat arvostaa kumppaniasi.

Laske suojamuurisi: Opettele näyttämään omat heikkoutesi muille ihmisille. Kun uskallat laskea suojamuurisi edes hetkeksi, tuleva kumppanisikin oppii näkemään kaikki puolet sinusta.

Himoitse: Ihastu salamanopeudella ihmiseen ja pakahdu suuriin tunteisiin.

Rakastu väärään ihmiseen: Saattaa kuulostaa hullulta, mutta rakastuessasi väärään ihmiseen huomaat, millaisen ihmisen kanssa et voi olla. Se selkeyttää myös tulevaisuuttasi, kun tiedät millaisia piirteitä tulevalta kumppaniltasi kaipaat.

Tee isoja päätöksiä yksin: Tee päätöksesi aivan yksin. Älä kysy kenenkään mielipidettä, vaan päätä omasta puolestasi ja sitoudu päätökseesi - vaikka muut epäilisivät sinua.

Tartu tilaisuuteen: Tartu rohkeasti tilaisuuksiin ja hetkiin, ja anna niiden viedä. Jos joku kutsuu sinut viikonloppulomalle kanssaan, lähde! Jos saat yllättävän illalliskutsun, sano "kyllä" - et voi tietää, mitä siitä seuraa.

Nauti omasta ajastasi: Opi arvostamaan sitä, että voit nukkua niin leveästi kuin haluat ja kulkea pyjamassasi pitkin asuntoasi aivan rauhassa sunnuntai-iltapäivisin.


Lue myös: Asiat, joita pariskunnan ei kannata sanoa toisilleen heti kotiin tultuaan

Lähde: Elite Daily

Kilpailut

Uusimmat