Kuva: Fotolia

Morsiamen rankka tausta ikuistettiin liikuttavaan valokuvaan - pystytkö katsoa herkistymättä?

16.12.2015 12:45 - Senni Loikala

Amanda löysi elämänsä rakkauden sen jälkeen, kun hänen kuusivuotias tyttärensä oli menehtynyt. Hän muisti tytärtään hääpäivänään kauniilla tavalla.

Netissä leviää eräs poikkeuksellisen koskettava valokuva Amanda-nimisen naisen häistä. Amanda menetti Azelee-tyttärensä vakavalle sairaudelle kaksi vuotta sitten, jolloin tytöllä oli ikää kuusi vuotta. Rakkauden löytänyt äiti pyysi valokuvaajana työskentelevältä ystävältään, että tämä saisi muokkausohjelman avulla hänen tyttärensä hääpäivänä otettuun valokuvaan.

Lopputuloksena syntyi koskettava kuva, jossa valkoiseen morsiuspukuun pukeutunut äiti on polvistunut tyttärensä eteen ja koskettaa tämän poskia. Tytär on kuvassa osittain läpinäkyvä, mikä viittaa hänen siirtymäänsä tuonpuoleisuuteen.

Valokuvaaja tahtoi jakaa valokuvan ja Amandan kertomuksen Facebookissa. Kuvan yhteydessä hän kirjoittaa näin:

Hän tahtoi niin kovasti, että hänen Azaleensa olisi ollut meidän kanssamme. Azeleen taistelu lapsuusajan syöpää vastaan päättyi kaksi vuota sitten. Hän siirtyi taivaaseen ennen kuin hänen äitinsä tapasi upean miehen nimeltään Chip. Sydämensä särkeneenä siitä, ettei hänen tyttönsä olisi paikalla kokemassa tätä uutta matkaa hänen kanssaan, Amanda pyysi minua tuomaan Azelen valokuviin jollakin tavalla.

Katso koskettava kuva alta.


Kilpailut

Uusimmat