Muutoksia vai työntäyteistä uurtamista? Katso mitä horoskooppi lupaa ensi vuodeksi

12.12.2014 09:45 - Reija Saarinen

Horoskooppi voi paljastaa sen, onko vuotesi täynnä työtä vai suuria muutoksia.  

Miltä näyttää ensi vuosi? Tuoko se mukanaan uusia yllätyksiä vai paljon töitä? Sen voit katsastaa alta.

Kauris

Sinulla tulee olemaan hyvinkin vauhdikas työvuosi. Siitä huolimatta on tärkeää säilyttää tasapaino työn ja vapaa-ajan välillä. Ensi vuonna olet suunnattoman sinut itsesi kanssa ja se tekee pelkästään hyvää seksielämällesi. Saatat näyttää viattomalta ja suloiselta, mutta pinnan alla on todella seksinnälkäinen ihminen.

Vesimies

Ensi vuosi tuo sinulle paljon uusia mahdollisuuksia viedä elämääsi uuteen suuntaan. Joudut siis ehkä suurten valintojen eteen, mutta luottamalla itseesi selviät niistä. Seksin saralla sinun kannattaa panostaa pikaisiin sessioihin. Ne ovat vapauttavia ja mukavia ja pitävät sinut virkeänä.

Kalat

Ensi vuosi tulee olemaan sinulle muutosten vuosi. Uusia mahdollisuuksia avautuu eteesi enemmän kuin osaat odottaakaan. Seksielämässä sinun kannattaa panostaa uusiin kokemuksiin. Hyppää siis rohkeasti pois mukavuusalueelta ja kokeile vaikka erikoisia seksileluja. Kerro myös kumppanillesi mitä todella haluat.

Oinas

Ensi vuonna tulee olemaan laskuja ja nousuja. Hyvä uutinen on se, että lopulta löydät ihanan tasapainon. Yritä siis nauttia seikkailusta täysin rinnoin. Seksin saralla sinun kannattaa kokeilla uusia eksoottisia temppuja, kuten outoja seksiasentoja.

Härkä

Elämäsi tulee olemaan täynnä suuria tunteita ensi vuonna. Saattaa olla, että lojaaliuttasi testataan useaankin otteeseen. Anna vuoden kuitenkin inspiroida sinua ja ota kaikesta opiksesi. Se antaa sinulle voimaa, kunhan otat sen oikein vastaan. Seksielämässä sinun kannattaa panostaa siihen, että otat ohjat käsiisi, ainakin silloin tällöin. Anna siis omien toiveidesi täyttyä myös makuuhuoneessa.

Kaksoset

Pidä laukkusi pakattuina, sillä ensi vuosi tuo sinulle enemmän kuin osaat arvatakaan. Sinun onneksesi lähes pelkästään hyvää. Seksin saralla sinun kannattaa tutustua itseesi, jotta tiedän paremmin omat haaveesi ja toiveesi. Sen avulla saat suuresti lisäpontta omaan seksielämääsi.

Rapu

Ensi vuonna sinun kannattaa panostaa ihmissuhteisiisi. Sinulle tarjoutuu myös monia mahdollisuuksia läheistesi auttamiseen, ne kannattaa käyttää hyvin. Sinun kannattaa enemmänkin toimia, eikä vain odottaa asioiden tapahtuvan. Älä myöskään pelkää puhua seksistä kultasi kanssa. Ensi vuonna kokeile jotain uutta makuuhuoneessa.

Leijona

Ensi vuonna sinun todellakin kannattaa tuntea omat rajasi. Vuosi tuo mukanaan paljon juhlanaiheita, mutta muista silti pitää huoli siitä, että toimit oikein myös työelämässä. Ensi vuonna seksi on parempaa kuin pitkään aikaan. Varsinkin, kun tapaat ihmisen, joka innostaa sinua kokeilemaan kaikkea uutta.

Neitsyt

Hyvältä kuulostavia tarjouksia kantautuu korviisi useita, mutta muista kuitenkin että jos joku kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, se luultavasti on. Impulsiivinen luonteesi palvelee seksitarpeitasi ensi vuonna. Kokeilet mielelläsi kaikkea uutta, se avaa silmäsi.

Vaaka

Saat hyviä ideoita, mutta muista, että ilman toteuttamista niissä ei ole mitään järkeä. Panosta siis ensi vuonna siihen, että teet juuri niitä asioita, joita haluat. Usko itseesi ja tavoittele vaikka kuuta taivaalta. Seksi on sinulle enemmänkin keino paeta, joten kokeile rohkeasti jotain, mitä olet aina halunnut.

Skorpioni

Ensi vuosi tulee olemaan yksi elämäsi valoisimmista. Se sisältää toki myös pettymyksiä, mutta pariin aiempaan verrattuna vuosi 2015 on ylivoimaisesti paras. Ota siitä siis kaikki irti. Muista myös pitää itsesi seksuaalisesti aktiivisena ja panosta uusiin kokemuksiin.

Jousimies

Tunnet itsesi ensi vuonna vakaammaksi kuin pitkään aikaan ja juuri siksi sinun kannattaa sanoa kyllä eteesi tuleville mahdollisuuksille, olivatpa ne pieniä tai suuria. Ne nimittäin tulevat johtamaan johonkin suureen. Ensi vuonna sinun kannattaa ehkä kokeilla jotain todella rohkeaa. Kuvaa oma seksivideo tai ota paljastava kuva.

 Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat