Nainen! 11 miestyyppiä, joista kannattaa pysyä kaukana!

04.03.2013 17:45 - Karoliina Kotala

Miehiä todella on moneen junaan, eikä makuasioista juurikaan kannata kiistellä. On kuitenkin olemassa miestyyppejä, joista on turvallisinta vain pysyä kaukana.

1. Kaavoihinsa kangistunut.
Tilanne ei tule helpottumaan missään vaiheessa, päinvastoin. Kumppani, joka ei halua kokeilla mitään uutta eikä ole valmis taipumaan tavoistaan takaa ainoastaan tylsän parisuhteen.

2. Siivoton.
Haluat olla tasa-arvoinen kumppani, etkä kenenkään äiti tai siivooja. Unohda siis mies, jonka jälkiä joudut jo alussa siivoamaan.

3. Pihi.
Mies saa olla tarkka raha-asioistaan, mutta jos häne jo ensimmäisillä treffeillänne metsästää parhaita alennuksia tai haluaa säästellä rahojaan, muuttuu tilanne jatkossa vain pahemmaksi.

4. Urheiluhullu.
Jos mies haluaa viettää kaiken vapaa-aikansa television äärellä urheilua seuraten, voi tilanne muuttua ajan myötä vain pahemmaksi. Miehen tulee omistaa aikaansa myös suhteellenne ja sinulle.

5. Muka-romanttinen.
Kyseisessä tapauksessa mies antaa ensi tapaamisilla ymmärtää olevansa varsin romanttinen, mutta muutamien tapaamisten myötä osoittaa kaiken olevan vain silmänlumetta. Valitse siis oikea herrasmies, joka avaa sinulle ovet vielä vuosikymmentenkin päästä.

6. Kunnianhimoton.
Valitse mies, jolla on tulevaisuudentavoitteita ja haaveita. Ne kertovat hänen elämänhalustaan ja päättäväisyydestään.

7. Äidin poika.
Toki äidit saavat pojille olla rakkaita, mutta peräkammarinpojat on syytä unohtaa.

8. Huonot puhelimenkäyttäjät.
Vastaaminen tekstiviesteihin tai soittoihin kuuluu normaaliin käyttäytymiseen, joten jos mies sanoo olevansa "huono käyttämään puhelintaan", unohda hänet, sillä jos hän on todella kiinnostunut sinusta, hän vaikka morsettaa.

9. Kontrollifriikki.
Merkit ovat pahaenteiset, jos miehen tulee jatkuvasti tietää liikkeistäsi ja vahtia perääsi.

10. En ole varma -mies.
Jos mies on yhtenä päivänä valmis naimisiin ja toisena haluaa lisää vapautta, päättyy suhde vain sydänsuruihin.

11. Ollaan vain kotosalla -tyyppi.
Jos itse nautit vain kotona olosta, voi mies olla sinulle oikea. On kuitenkin hieno merkki, jos pari voi pitää yhdessä hauskaa ulkona, käydä tapahtumissa ja matkustella. Lisäksi voi olla huono merkki, jos mies ei halua näyttäytyä kanssasi ihmisten ilmoilla.

Lähde: Huffington Post

Kilpailut

Uusimmat