Kuva: Fotolia

Nainen antoi treffikumppanilleen pakit - loukkaantuneen miehen vastaus naurattaa

16.02.2017 16:15 - Erica Alaluusua

Mies lähetti toisista treffeistä kieltäytyneelle naiselle tilitietonsa ja toivoi naisen huomioivan hänen tunteensa.

Vastikään eronnut brittinainen Lucy Brown, 38, oli käynyt treffeillä mukavan mieshenkilön kanssa, muttei ollut kiinnostunut näkemään häntä toistamiseen. Saadessaan kutsun seuraaville treffeille hän ilmoitti ystävällisesti, ettei toista tapaamista enää tulisi.

Hämmennys oli suuri, kun mies kertoi olevansa murtunut ja haluavansa naiseen käytetyt rahat takaisin. Viestin loppuun hän oli lisännyt vielä tilinumeronsa, johon rahat tulisi toimittaa.

Brown oli epähuomiossa ottanut treffien päätteeksi mukaansa miehen kellon, jota tämä ei kuitenkaan halunnut takaisin. Miehen mukaan kellon näkeminen olisi liian tuskallista ja muistuttaisi liikaa naisesta.

Miehen tekstiviesti Brownille on suomennettu vapaasti alle.

”Hei, kiitos rehellisyydestäsi. Minulla oli todella mukavaa kanssasi ja totuus on, että olen hieman järkyttynyt lukiessani viestiäsi. Pidin sinusta todella ja säästin hieman rahaa viedäkseni sinut ulos. Koska asiat eivät sujuneet, olisin kiitollinen, jos lähettäisit minulle jotain hyvittääksesi ostamani drinkit. Tein sen ajatellen, että ainakin näen sinut uudelleen.

Koko ilta maksoi kokonaisuudessaan noin sata euroa. Koska olisi liian tuskallista saada kelloa takaisin sen muistuttaessa sinusta, sinua voisi kiinnostaa tietää, että se maksoi 20 euroa. Olen iloinen, mikäli teet sen mikä tuntuu oikealle, ottaen kuitenkin huomioon pahasti loukkaantuneet tunteeni.”

Alkuperäisen viestin voit lukea täältä.

Rahat takaisin korkojen kera

Brown kertoo, että miehen viesti sai hänet nauramaan kyyneleet silmissä eikä työpaikallakaan naurua puuttunut hänen jakaessa treffikokemuksensa.

- Kun sain viestin, nauroin vedet silmissäni. Luulin, että hän vitsaili, kunnes tajusin hänen olevan tosissaan. Myös työpaikallani kaikki ovat nauraneet viestille ja ihmettelevät eikö hän todella vitsaile.

Mies sai rahansa korkojen kera, sillä Brown vastasi miehelle maksaneensa oman osuutensa illasta takaisin ja lahjoittaneensa vastaavan rahamäärän myös aasien turvapaikalle.

- Näin Facebookissa julkaisun aasien turvapaikasta. Olen sitä mieltä, että se on ihana hyväntekeväisyyskohde ja he myös julkaisevat tilillään todella hauskoja kuvia.

Myöskään kello ei jäänyt mieheltä saamatta, sillä nainen postitti sen läheiselle poliisiasemalle, josta mies voi sen itselleen noutaa. Mies otti mitä ilmeisimmin Lucyn mukaan toiminnan kuitenkin hyvällä huumorilla.

- Hän laittoi minulle vielä viestin sanoen: "Minusta tuntuu, että aasien turvapaikasta on tullut tilanteemme myötä parempi paikka." Vastasin hänelle "Ihaa".

Lue myös: Opiskelija piirsi lopputyöhönsä pisteliään piiloviestin opettajalle - vain harva tajuaa

Lue myös: Tinder-treffit sopinut nainen arvosteli deittinsä pituutta - mies iski takaisin samalla mitalla

Lue myös: Maailman kamalimmat ensitreffit: "Hän möi huumeita matkallamme ravintolaan"

Lähde: Telegraph

Kilpailut

Uusimmat