Nainen, haluatko saada miehen kiinnostumaan Tinderissä? Aloita keskustelu puhumalla alkoholista

26.09.2015 19:15 - Emma Ylistalo

Moni valittaa, että vaikka käyttäisi aktiivisesti Tinderiä, ei treffikutsuja silti tule joka päivä. Tutkimus on nyt selvittänyt puolestasi, millä lauseilla kannattaa lähestyä kiinnostavaa

Helpottaakseen sinkkujen keskustelua deittisovelluksissa sosiaalisen median kanava Hinge selvitti, mitkä ovat toimivimmat avausrepliikit. He keksivät yli 100 erilaista tapaa aloittaa keskustelu. Tämän jälkeen he lähettivät satunnaisesti Hinge-sovelluksen käyttäjille näitä repliikkejä. Viestit lähetettyään he mittasivat, kuinka moni vastasi heidän lähettämäänsä viestiin - ja näin ollen selvittivät, mitkä toimivat parhaiten.

Tutkimuksessa selvisi, että miehille toimi hyvin avauslause "pian lasilliselle?", vaikka vastaavanlainen avaus saattaa olla naisten mielestä liian suora. Miehet siis arvostavat itsevarmaa ja jämäkkää aloitusta.

Vastausten perusteella naiset suosivat keskustelua ruuasta. Herkuista puhuminen toimi hyvin, kun tarkoitus oli saada keskustelu käyntiin.

Tutkimuksessa selvisi myös, että miehillä on lyhyt keskittymisaika, kun on kyse deittisovelluksista. Jos nainen ei vastannut kuuden tunnin sisään, miehen vastausmahdollisuus tippuu jopa 25 prosenttia. Joten naiset, jos löydätte teitä miellyttävän miehen Tinderistä, parasta on vain lähestyä mahdollisimman nopeasti.


Lue myös: Nainen antoi Tinderinsä isänsä käyttöön viideksi viikoksi - oppi tärkeän asian

Lähde: Glamour

Kilpailut

Uusimmat